Vad bör jag tänka när man köper en dusch Caddy?

En dusch caddie är en enhet som placeras i en dusch för att hålla leveranserna vanligen används när du tar en dusch, såsom schampo, balsam, tvål, disktrasor, och rakhyvlar. Vanligtvis caddy en dusch är att hänga från Duschmunstycket. I vissa fall duschen Caddy får hänga fritt. Vissa dusch caddy mönster har dock en sugpropp nära botten. Denna sugkopp är knuten till duschvägg och tjänar till att bättre hålla duschen caddy på plats.

När du söker efter en dusch caddie, finns det flera saker du bör tänka på. Leta efter en dusch caddie som passar i ditt badrum inredning. Mest grundläggande dusch caddy modeller är vita, men det är också möjligt att hitta en dusch caddie i en annan färg. Du kan hitta dock att du måste betala lite mer för en dusch caddie i en alternativ färg.

Det material som används för att göra duschen Caddy är en annan fråga. De flesta dusch caddy modeller finns i antingen plast eller metall. I båda fallen duschen caddy kan vara av mycket hög eller mycket låg kvalitet beroende på hantverk.

Om du väljer en metall dusch caddie, se till att det antingen är gjord av en typ av metall som inte rostar eller förses med en skyddande beläggning för att förhindra rost. Eftersom duschen caddy placeras direkt i duschen, kommer den att rosta snabbt om försiktighetsåtgärder inte vidtas. Detta kommer inte bara att leda till en oattraktiv dusch caddie, men det kan också lämna rostfläckar på din Duschmunstycket eller på väggarna i din dusch.

Det är också viktigt att överväga utformningen av duschen caddie. Om du gillar att ha flera små flaskor schampo i din dusch i taget, till exempel, kanske du vill en dusch caddie med flera hyllor som inte är särskilt lång. Om du köper stora, familje-stora flaskor, å andra sidan måste du se till duschen Caddy är stora nog att rymma dessa flaskor. Du måste också överväga andra innehavare och delområden som ingår i er dusch caddie. Var noga med att köpa en som kan hålla alla poster dina mest använda samtidigt i duschen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.