Vad bör jag tänka när man köper en dubbel barnvagn?

en dubbel barnvagn är en nödvändig punkt för föräldrar till tvillingar och föräldrar som har två eller flera små barn. Barn tröttnar de snabbt när man går och tyvärr vi som människor bara har en uppsättning eller armar. Det finns flera saker att tänka på när man köper en dubbel barnvagn.

Dubbel barnvagnar, även känd som duo eller barnvagnar tandem, finns i många olika stilar som tilltalar alla livsstil. När du beställer en dubbel barnvagn fundera på vad du kommer att använda det för ofta. Det finns dubbla joggare, barnvagnar tandem, sitter och står och dubbla paraply barnvagnar.

Den dubbla jogging barnvagn är perfekt för dem som älskar naturen. Det kan lätt manövreras över alla terräng utan alltför stora fysiska påfrestningar. Den dubbla jogging vagnen har stora hjul cykel stil, bromsar hand och remmar säkerhet. Vissa dubbel jogging vagnar är också utrustade med störtbågar på framsidan för att förhindra skada på ditt barn om det fälls. Den enda downfalls till denna typ av dubbla barnvagnen är att den inte passar de kläder gångarna i de flesta varuhus och det är tungt.

tandem barnvagnen smal, med barnen sitter antingen en framför den andra eller mot varandra. Det är perfekt för den som vill ofta galleriorna eller varuhus. Ett annat plus med tandem vagnen är att det oftast har stora förvaringskorgar undertill för väskor eller påsar blöja. Denna dubbel barnvagn dock inte enkelt kan styras på gräs, jord, och nedförsbacke som drar åt ena eller andra sidan. Det är också något tung och inte passar lätt i stammarna av små bilar.

Den dubbla paraply barnvagn är perfekt för snabba resor till butiken eller gallerian. Det rymmer barn thirty pounds och under, men fungerar inte bra för spädbarn, eftersom antalet mandat inte sitta tillbakalutat. Denna typ av dubbel barnvagn är smalare än andra side-by-side "-modell, så den passar bra mellan de flesta kläder rack. Det är en lätt vagn som fälls kompakt för enkel förvaring i stammar och garderober.

sit-and-stativ är den perfekta vagnen för föräldrar som har ett barn och ett spädbarn. De babyskydd rymmer spädbarn transportörer och även reclines helt när barnet inte längre behöver transportören. Denna dubbla barnvagnen har en bänk för småbarn att sitta på och en plattform för barn som vill ställa upp. Den sit-and-stativ är smal, vilket gör den perfekt för köpcentret men inte fungerar bra för friluftsliv på grund av de små hjulen. Den fälls lätt och passar i de flesta stammar, vilket gör det till ett användbart barnvagnen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.