Vad bör jag tänka när man köper en Patio Umbrella?

En uteplats paraply gör bakgård verkar festligt och välkomnande. Komma ut från under solen och avkopplande runt ett bord i den svala skuggan av en uteplats paraply vädjar till nästan alla. Vad kan vara bättre? Välja en uteplats paraply bland många stilar och modeller som finns är ett individuellt beslut som kommer att bero på stil och färg på huset, din trädgård möbler och andra estetiska detaljer, men vissa överväganden är universella.

Patio paraplyer säljs av diameter, så den första faktor är storleken. Paraplyet bör helst matcha diametern på bordet blir det skuggning. Detta skapar estetiska balansen. Om paraply är för liten eller för stor, kommer det att se stämmer på möbler.

Hållbarhet är en annan viktig faktor. Material i dag kan vara slitstarkt, mögel resistent och ultraviolett-skyddsmedel. Alla dessa funktioner ökar livslängden för uteplatsen paraply. Dessutom kan en uteplats paraply kommer med en garanti att inte blekna för tre år eller mer.

Om du bor i ett blåsigt område och inte planerar att ta uteplats paraply ner, kan du överväga en hög vind modell. Denna uteplats paraply använder flexibel glasfiber revben stället för trä eller metall. Den glasfiber, ungefär som ett metspö, böjar med stress och återgår till sin ursprungliga form utan att bryta eller påfrestning trädkronorna. En hög vind uteplats paraply kan vara specificerade för att motstå vindar på upp till 55 miles (88,5 km) per timme eller mer.

Praktiskt taget alla uteplats paraply kvalitet kommer innehålla en rostfri mast med tilt-funktionen för att blockera solen låga vinklar. Standarden uteplats paraply har en vev handtag för att öppna och stänga kapellet, medan en pop-up uteplats paraply fungerar som ett regn paraply, en metallhylsa glider upp stången och låses på plats att utvidga kapellet.

Fristående från den paraply själv är den paraplyställ. Detta är en bas som sitter under bordet. Paraplyet polen passerar genom ett hål i mitten av bordet, ner i montern där en mutter spänner den på plats. Bestånden är utformade för att ge uteplats paraply stabilitet och hålla den från att tippa tabellen över i blåsiga förhållanden.

En uteplats paraply är ett bra sätt att göra din trädgård mer njutbar och vacker. Patio paraplyer är tillgängliga överallt trädgårdsmöbler isom sålts, och det är en investering du kommer att njuta av varje gång du sätter dig under den!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.