Vad bör jag tänka när man köper en Air Madrass?

Många köper en luftmadrass som extraanställd sängkläder för övernattande gäster, medan andra använder en luftmadrass för extra komfort på camping resor. Oavsett anledning att köpa en luftmadrass kräver viss jämförelse shopping och en inventering av alla de särdrag man kan vilja i den ideala modellen.

En viktig faktor som bör beaktas innan du köper en luftmadrass är inflationen metod. Större luftmadrasser kräver stora mängder luft för maximal komfort, vilket innebär att användaren måste lägga ner tid och möda på inflationen. De billigaste luftmadrass modeller på marknaden kan få ägaren att använda sin egen lungkapacitet som inflationen källa. Om blåser i ett mindre luftmadrass är inte ett problem, åtminstone leta efter en modell med en en-vägs inflationen ventil. Detta är en speciellt utformad ventil som innehåller en flik för att fånga luft i madrassen. Om du måste klämma ventilen för att blåsa luft i den, har luftmadrass förmodligen en en-vägs ventil församling. Utan en del av luften blåses in i madrassen kan undgå mellan andetag och vände i uppdrag till en riktig rutin.

Bättre luftmadrass system har en manuell eller elektrisk luftpump för enklare inflationen. En sådan manuell pump ser ut som en uppsättning av fjäderbelastad bälg. Användaren steg på bälgen tills luftmadrass är helt uppblåst. Hög slut luftmadrasser avsedda för gäster sängkläder ofta använder en elektrisk luftpump att blåsa enheten snabbt.

En annan faktor innan du köper en luftmadrass är konstruktion och hållbarhet. Plast används för luftmadrass konstruktion kan dyka tunn men visa sig förvånansvärt stark. Vad är viktigare att ta hänsyn till är kvaliteten på svetsarna som håller madrassen tillsammans. Denna information kan hittas på lådan som ett positivt inslag i den luftmadrass modell. Inferior modeller är mest sannolikt att misslyckas längs sömmen linjer. Vissa luftmadrass modeller använder tjockare plast (liknande den förstärkta vinyl av en övning boll), tillsammans med ett mjukare tyg beläggning för komfort. Reparationssatser bör finnas för vad modellen är köpt. Små punkteringar och läckor kan sömmen lagas.

En luftmadrass ska vara lätt lagringsbara och rengöra. Vissa avancerade modeller kan användarna välja nivån på fasthet. En ersättning för värdar är tillgången på rena sängkläder till gästerna. De flesta luftmadrass modeller använder samma mått som standard sängar-twin, dubbel, dam, kung. De som planerar att använda dessa madrasser som gäst sängar kan behöva investera i lakan och täcken. De på en budget kan vara bra att välja storlekar luftmadrass som motsvarar befintliga sängkläder och tillbehör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.