Vad bör jag tänka när man köper Wicker Möbler?

Wicker är växtbaserade eller plast fibrer vävda samman för att bilda ett objekt, vanligtvis möbler eller tillbehör som korgar. Köpa korgvide möbler kan lägga till ett tropiskt eller handgjorda känna till ditt hem och trädgård. Du kan använda rottingmöbler för att komplettera en rad olika designstilar, men flera unika faktorer för underhåll och konstruktion av materialet bör övervägas före köp rottingmöbler.

Även syntetiska fibrer är nu vanligare, korg är traditionellt tillverkas av naturliga fibrer, t. ex. bambu, rotting, vass, pil trä. Som ett naturligt material, är korgvide ofta biologiskt nedbrytbart, och kan vara ett utmärkt val för alla som sysslar med att minimera påverkan på miljön. De flesta av de fibrer som används för korgvide kommer från snabbväxande, icke-hotade trä källor. Bambu i synnerhet är ett effektivt och lättodlad trä, och sannolikt en av de mest miljövänliga naturmaterial som finns i världen.

Innan du köper rottingmöbler, kontrollera att se vad fibermaterialet har behandlat i att ge dem ett hårt yttre skal. Vissa rotting beläggningar kan minska damm och förbättra hållbarheten eller till och med förhindra skador på vatten, en användbar funktion om du planerar att köpa korgvide möbler för utomhusbruk. Fråga din försäljare om beläggningen att ta reda på vilka funktioner den kan erbjuda för att förbättra naturmaterial.

Wicker är lätt och tenderar att lägga till en luftig känsla i alla miljöer. Om du har en lätt-inredda rum och funderar på att lägga större delen av rummet kommer rotting antagligen inte det bästa valet. Tyngre träslag, såsom teak eller mahogny är bättre lämpade för att lägga till komplexiteten och Heft av en miljö, och kan fortfarande vara lämpliga att din design estetiska.

Innan du köper korgvide möbler, såsom stolar, kontrollera om det verkligen är bekväm att sitta i. De fibrer, utan obehagliga, är bestämt hårt, och kanske inte det bästa valet om komfort är din primära mål. Dåligt gjort rotting också kan sluta med fibrer som stack ut, så kontrollera bit över försiktigt för att säkerställa att den håller ihop bra. De flesta korgvide möbler kommer också att knaka eller göra vissa gnisslande ljud när de används, särskilt över tid.

Wicker möbler kan användas för att gratulera ett brett utbud av design stilar, så fundera på vad övergripande utseende du vill uppnå innan du köper rottingmöbler. Viktorianska, konsthantverk och tropisk stilar alla gör ofta använda vävda vide i stolar, bord och tillbehör som korgar och hållare tidningen. Den används också utomhus och till en ljus och natur genom att använda loungen eller solstolar, äta utomhus möbler och till och med barstolar och bord.

På grund av den enkla material, korgvide möbler är ofta ett bra val för budgeten shopper. Syntetisk rotting i synnerhet är oftast ganska billiga, särskilt jämfört med tyngre trämöbler. Wicker fåtöljer med enkla kuddar finns ofta tillgängliga för mindre än $ 100 US dollar (USD), och finns ännu mindre på begagnade butiker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.