Vad bör jag tänka när man köper Badrum Belysning?

Vid köp av badrum belysning, är det viktigt att beakta flera faktorer i din inredning och preferenser belysning. Det viktigaste att göra när man köper badrum lampor är att besluta om din gillar och ogillar. Tänk på de armaturer som du skulle vilja se i ditt badrum. När allt är det ditt badrum. Din belysning funktionella och visuellt tilltalande.

Du kan avgöra vilken gillar och ogillar, försök fråga dig själv några frågor. Till exempel vilken typ av belysning söker du i badrummet? Det finns fyra huvudsakliga typer av badrum ljus. Dessa är ambient, uppgift, accent och dekorativa. Det är viktigt att förstå vad dessa typer av badrum lampor, innan du väljer rätt en för ditt badrum.

Ambient, uppgift, accent och dekorativ belysning är alla olika. Omgivande belysningen gör att du kan röra sig säkert runt ett rum eller område. Uppgift belysning tänds manuellt, och det brukar användas som belysning för att slutföra vissa uppgifter. Det används bara när det behövs. De sista två typer av belysning som vanligen används i badrum är accent och dekorativa lampor. Accent belysning används för att skapa en stämning i en lokal eller miljö, och dekorativ belysning skapar en effekt.

När du bestämmer dig för den eller de typer av ljus som du vill lägga till ditt badrum, är det viktigt att beakta den stämning du vill skapa i rummet. För en avkopplande stämning, anser mjuk belysning som inte är alltför vitt. Vitt ljus kan vara hårda och för ljust.

En annan viktig sak att tänka på är mängden naturligt ljus i rummet. Du vill inte overlight ett rum under dagen, men du vill ha tillräckligt med ljus för natten användning. Det är där riktad belysning är praktiskt, även i ett badrum.

Den sista sak att tänka på innan man köper badrum belysning är färgen i rummet. Färgen på rummet kan ha en positiv eller negativ effekt på belysning, och färgen på belysning du väljer beror på vilken färg färg i badrummet. Färgen på belysningen måste reagera positivt med färgen i rummet. Vissa färger fungerar bra med gul-baserade belysning, medan andra fungerar bäst med vit-baserade lampor. Om du är osäker på vilken färg av belysning kommer att arbeta med färg i ditt badrum, konsultera en färg professionell. Han kan hjälpa dig att välja rätt färg på belysning för ditt badrum färg färg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.