Vad bör jag tänka när de reser en garagedörr?

Med så många modeller, färger och material att välja mellan, välja en garagedörr är inte okomplicerat beslut som den brukade vara. Innan de bestämmer sig ett köp, finns det några saker du bör tänka på:

: En garageport finns antingen som en tilt-up, även känd som en swing-up , eller en profilritning roll-up. En tilt upp garageporten öppnas genom att vrida ut och uppåt. De är billigare men har vissa nackdelar, exempelvis att inte kunna fungera om något objekt placeras för nära dörren, och låta lite snö och vatten i när den används. En profilritning roll-up garageporten har fyra eller fler hängas horisontella paneler som rullar över spåren och ligger mot taket när dörren är öppen. Sectionals är dyrare och kräver professionell installation, men som de inte använder extra garage och är oftast starkare och säkrare. Automatiska dörröppnare blir standard, och lätt kan användas med båda typerna av dörrar.

Design : Mest garageportar enkelt kan skräddarsys med färg eller fläckar. Trä garageportar är vanligtvis tillgängliga på kort infällt panel, lång upp panel, och spola design. Valfritt fönster och skär glas kan läggas till de flesta dörrar av praktiska eller för estetiskt skäl.

Material : Det finns i huvudsak fyra typer av material som används för att göra en garageport: trä, stål, aluminium och glasfiber. Wood dörrar har ett naturligt utseende och är oftast prisvärda. De springer från 400 till $ 1000 beroende på typ av trä och panel konstruktion. Men de kräver regelbunden skötsel för att stanna i toppform. De kan målas för att passa huset, eller täckas med sidospår som kan döljas i den övergripande utformningen. Stål garageportar finns i två alternativ: ett lager, som är den mest ekonomiska och stål-isolerade dörrar. Båda är mycket tåligare att trä dörrar, och kommer inte förvränga eller rost, vilket gör underhåll enklare och billigare. Ståldörrar måste vara professionellt installerat och kommer springa runt $ 1000. Ju tjockare dörren, desto bättre kvalitet och högre pris. Aluminiumdörrar har fördelen av att vara lätt och billigt. Sällan över $ 600, dessa dörrar gör buckla enkelt och ser inte så stor, även när målade. Glasfiber dörrar finns i olika utföranden, ytbehandlingar och färger. De är inte de bästa alternativen för kallt klimat eftersom de inte ger bra isolering och bryter lätt.

Var köper : När du köper en garageport, är det viktigt att välja ett företag som erbjuder en garanti på både produkt och installation. Även om det är möjligt numera att köpa en garageport via Internet eller via kataloger, välja en dörr från en utställningslokal ger dig chansen att se den verkliga produkten snarare än tänka hur det ser ut från ett foto. Om professionell installation är nödvändig, bör den inkluderas i priset på dörren, vilket borde vara avskaffandet av det tidigare garageporten, om något.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.