Vad bör ingå i Kits Emergency Survival?

Katastrof är ibland oundvikligt, jordbävningar, bränder och andra förödande katastrofer inte lätt kan förhindras, men är det möjligt att minska oron för en okänd katastrof av ordentligt förbereda. Akut överlevnad kit kan inte bara tillhandahålla varor och säkerhet i en nödsituation, men kan också ge sinnesfrid och försäkringar om att lämpliga försiktighetsåtgärder på plats. Vissa akuta överlevnad kit finns att köpa från olika leverantörer, men det är också möjligt att bygga och skräddarsy ett kit som uppfyller de särskilda behoven hos en individ eller familj.

Mest akut överlevnad paket kommer att innehålla grundläggande överlevnad varor tänkt att pågå i flera dagar. Vissa experter rekommenderar minst tre dagars mat och dricksvatten, medan andra rekommenderar en mat och vatten utsläppsrätter som håller i en vecka eller två. Vatten på flaska är särskilt viktigt att i byggsatser försörjningskriser, så många naturkatastrofer samt eventuella terrorverksamhet kan kompromissa vattentäkter. Experter tyder på att även minst en gallon (3,79 liter) vatten per person per dag kommer att täcka grundläggande hydrering och behov sanitet.

När inklusive mat i ett survival kit, blick för icke ömtåliga eller långvarig poster som inte kräver kylning eller särskild hantering. Konserver är ett utmärkt val, eftersom de har en lång hållbarhet. Var säker på att inkludera en konservöppnare i ett survival kit om det innehåller konserver. Camping eller militära överskottslager ransonen är också bra val, tack vare lång hållbarhet och minimalt behov matlagning.

Ett första hjälpen kit är ett måste för kit akut överlevnad, som många katastrofer kan leda till skador. Grundläggande medicinsk utrustning såsom bandage är mycket användbara, men också att överväga att ta smärtstillande, en termometer och antiseptisk kräm eller flytande. Om det finns individer som kräver en daglig recept för en pågående medicinsk fråga, överväga att be en läkare för extra doser för att sätta i det akuta kit. Uppdatera kit regelbundet för att säkerställa att alla läkemedel är inom användbara datum.

filtar, kuddar och varma kläder för alla individer kan vara en viktig del av byggsatser akut överlevnad. Katastrofer kan äventyra elektriska system, vilket gör värme obrukbar. Även i tempererade klimat, kan vintertemperaturer dopp under fryspunkten, kan det vara klokt att anta att en katastrof kan slå på den kallaste möjliga tid och förbereda detta. Eftersom el kan vara ute flera dagar i vissa katastrofer, batteri eller soldrivna ficklampor, radioapparater och andra små elsystem kan vara användbart i en nödsituation överlevnadspaket. Var säker på att inkludera flera uppsättningar batterier.

För att ytterligare anpassa kit försörjningskriser, tänka på komfort och överlevnad. Böcker, brädspel, och rit-och skrivmaterial kan vara ett användbart sätt att förhindra panik på barn, och även ge viss aktivitet under en lång och tröttande vänta. Om familjen omfattar sällskapsdjur, överväga att lägga till vatten och mat för dem. Att hålla ett lager av kontanter rekommenderas också av vissa experter, som kredit-eller bankkort kan komma att bli tillfälligt obrukbar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.