Vad är några tips för att välja Inredning Paint färger?

Välja interiör färg färger kan vara roligt, men också förvirrande. Det kan vara trevligt att få en chans att välja och använda dina favoritfärger. Du får dock sannolikt också har att ta andra saker i beaktande såsom möbler färger och inredning färger dekor.

Du behöver inte utesluta någon av dina favorit färger på en gång när du ska välja inredning färg färger. Ge dig själv fem eller sex färger att börja med så du kan börja att begränsa ditt val ner. Fråga dig själv vilka färger ser bäst med de färger du har att arbeta med såsom tegel eller trä toner i rummet. Då eliminera någon av dina favorit färger som bara inte kommer att fungera.

Nästa betrakta möbler du har och /eller kommer att köpa. Vilka av dina kort lista av möjligheter färg färg kommer att se det bästa med dina möbler? Om du väljer interiör färg färger är fortfarande ett problem i detta skede, är ett bra tips att ta hänsyn till färgerna i alla mönstrade bitar du kommer att använda som mattor, textilier eller disk som du vill använda i din inredning.

Se också till att tänka på hur det inre kulörval kommer att arbeta vid fastställandet av stämning eller tema som du vill för rummet. Till exempel, om du har ditt hjärta inställt på en varm toskanska köket, cool blå väggar interiör är sannolikt inte kommer att fastställa denna atmosfär samt texturerat terrakotta kan, även om kontrasten varit blå och orange är ganska intressant. Tänk på alla möjligheter och sedan gå med det utseende du älskar mest. Medan du väljer interiör färg färger inte behöver vara rocket science, du bör heller inte rusa in i ett beslut.

Ibland, när man arbetar på ett kreativt projekt, är det en bra idé att ta en paus från medvetet beslut fattas. Ge dig själv ett par dagar för att inte tänka på det och du kanske upptäcker att du får slå till med en kreativ idé om att välja interiör färg färger när du minst anar det. Det kan verka som en bryr sig om att vara så oroliga för att välja interiör färg färger, men du kommer att leva med din färg val varje dag och om du tar tid i ditt beslutsfattande kan det leda till en färg du kommer att älska att se varje dag snarare än ett kommer du inte.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.