Vad är några snabba sätt att få My Home Cleaner?

Många av oss tycker om långa rengöring sysslor ännu hellre våra hem för att vara fläckfritt och organiseras. Genom att spendera några minuter varje dag eller nästan varje dag, kan du fortfarande ditt hem snyggt och mousserande utan att spendera timmar av städning på en gång. Snabbt sätt att få ditt hem renare på bara några minuter en dag inkluderar daglig avtorkning och vecka de-rörigt, samt dammtorkning och andra snabba sysslor.

Dagens avtorkning är särskilt viktigt i köket områden och du kan torka av insidan av kylskåpet en dag och utsidan av kylskåpet, plus kanske utsidan av ugnen, på en annan dag. Du behöver även torka möbler och områden som inte rengör bra med damning ensam. Till exempel är en av de smartaste snabbt sätt att få ditt hem renare att välja en aktivitet som du kan göra i hela ditt hem på en gång såsom torka alla strömbrytare skyltar och /eller utbytbara fläckar smuts på alla väggar.

Veckans de-rörigt är ett måste medan du ägnar sig åt snabbt sätt att få ditt hem renare. Om högar med skor hälsar gäster vid ytterdörren eller travar av papper och böcker är rörigt i tabellerna, dina mattor och bordsskivor kan vara fläckfritt under men ingen skulle någonsin veta det på grund av all röran. Om du spenderar bara tjugo minuter eller så en dag i veckan går snabbt från rum till rum och stoppa undan röran kan du spara dig själv från att behöva handskas med enorma bud hopar sig överallt.

Regelbundna dammtorkning och andra snabba sysslor såsom dammsugning eller organisera en socka låda kan rädda dig från att behöva spendera timmar och timmar av rengöring allt på en dag. Det är en bra idé att göra en enkel rengöring schema som är användbart för dig. Till exempel kanske du vill göra en snabb knepig varje dag i veckan eller fem dagar i veckan. Genom att spendera en kort bit av din dag för rengöring, har du fortfarande en massa tid för andra saker, men du också är att följa med smuts och skräp som annars kan invadera ditt rena hem. Sådana snabba sätt att få ditt hem renare arbetsmiljö verkligen så länge du håller dig till din dagliga rengöring schema!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.