Vad är några olika typer av tvättmedel?

Idag kan du hitta tvättmedel för nästan alla typer av tyg som kan maskintvättas. Från pulver och vätska till regelbunden styrka och starkt koncentrerad formler kan du hitta ett alternativ som är enkel att använda. Det finns andra skillnader också, såsom syre formler, tvättmedel med färg säkert bleka alternativ, eller mild formler gjord speciellt för rengöring fintvätt. För dem som är känsliga för tillsatser, det finns färg gratis och doftfria alternativ. Det finns även tvätt tvål speciellt för mörka färger för att hålla dem från att blekna.

Om du föredrar pulver tvättmedel, leta efter märken som erbjuder en snabb lös formel. Det är bäst att lägga pulvret att maskinen först och starta sedan maskinen. Låt tvätten tvål för att börja lösa upp innan du lägger kläder. Förvara pulver tvättmedel på en torr plats. Om det blir fuktigt, kan det inte lösas upp väl.

Många tycker flytande tvättmedel bekvämare än tvättmedel, eftersom de inte behöver vänta på att lösa upp. Du kan bara hälla in den och gå. Vissa gillar det också, eftersom ett par extra droppar kan användas för att behandla fläckar istället för att köpa en separat fläckborttagningsmedel.

Då ingenting rengör riktigt gillar bleka, är uppenbarligen blekmedel rekommenderas inte för alla kläder. Det finns ett alternativ, en färg säkert bleka alternativ. Ett tvättmedel med blekmedel alternativ tar bort fläckar och ljusare kläder. Hur är det med mörka formel tvättmedel? Om du inte vill att din djupaste färgerna bleknar, inte vill att din svarta för att se mer ut som grått, prova en mörk färg formel.

När det gäller fintvätt, det finns extra mild formler tvättmedel tillgängliga. Du bör fortfarande följa instruktionerna på etiketten med skötselråd. Du kanske upptäcker att med specialitet tvätt tvål och kallt vatten kommer du att kunna maskin tvätt vissa objekt, om den milda cykel, som normalt skulle kräva handtvätt.

Dessa tvätt produkter kommer inte bara att dina kläder rena utan kommer också att hålla dem ser nyare längre. Även om vissa formler tenderar att kosta lite mer än andra, kan de vara värt de extra utgifterna. Kan ju byta kläder bli mycket kostsamt, så om du kan göra dina kläder håller längre genom att spendera ett par extra cent per belastning på speciella tvättmedel, kommer du förmodligen rakt fram.

Om du har känslig hud så finns det alternativ speciellt för dig också från färgämne fri att doftfria. Det kan ta lite experimenterande tills du hittar en formel som uppfyller alla dina behov, men det finns många fler valmöjligheter än någonsin tidigare. Det är en bra idé att undvika att pröva nya tvättmedel samtidigt som förändringar i den andra produkter du använder. Detta sätt, om du har en reaktion på något, kommer du bli bättre på att begränsa vad som orsakade den.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.