Vad är några olika typer av trädgårdsredskap hand?

Bläddrar handverktyget del av en trädgård centrum kan vara skrämmande för en ny trädgårdsmästare. Att försöka plocka ut det du behöver, utan att köpa en massa saker du aldrig använder, kan vara lite av en utmaning, även för mer erfarna trädgårdsmästare. Det finns många alternativ för trädgårdsredskap hand, och det är svårt att plocka ut det du behöver när du inte riktigt vet vad du letar efter.

Ett spackel är en av de vanligaste trädgård handverktyg. Mursleven likna små spadar, och används för att vända jorden och gräva små hål. De finns i olika bredder och längder. För trädgårdar med trånga utrymmen, som i ett stenparti, en murslev med en lång, smal klinga blir bäst. En transplantation av spackel är speciellt utformad för att hjälpa till med att gräva upp och flytta redan etablerade växter.

Hand hackor är ett annat gemensamt verktyg. Hackor finns i några olika former, men alla gör ungefär samma sak. De kan användas för att göra diken för plantering, ogräs gräva ut mellan växter och bryta upp jorden. Kultivatorer göra ett liknande arbete. De har tre stift och kan dra ogräs ur jorden, tillsammans med några stora stenar eller klumpar av jord. Dessa trädgård handverktyg är en förutsättning för en väl underhållen trädgård.

Det är ibland svårt lätt att rengöra mellan växter utan att skada dem. En hand rake, en mindre version av det som brukar användas för att kratta löv, kan vara till stor hjälp för detta. Eftersom tången är flexibla, de kan arbeta runt anläggningen stjälkar, dra ut skräp utan att skada stjälkar av anläggningarna.

Det finns många trädgård handverktyg tänkt att hjälpa till med plantering. En glödlampa planter gör ett hål och sedan lägger lampan i den i en rörelse. En dibber sticker hål i marken för plantering frön eller små plantor. En widger gräver ett hål, och sedan fröna kan skjutas ner widger och djup i marken. En widger kan också hjälpa till med att transplantera plantor.

Det finns några olika typer av ogräsrensning trädgårdsredskap hand. En Cape Cod weeder har ett enda stift, och är tänkt att ogräs mellan sprickor och andra trånga områden. En Fishtail weeder har en liten V i slutet, som kan bända ut ogräs och stenar. En Taproot weeder har två vassa stift i slutet, och fungerar bra för att ta bort maskrosor och andra envisa ogräs.

Det finns en massa alternativ när de köper trädgårdsredskap hand. Att veta vad varje verktyg kan göra är viktigt att välja vilka verktyg som är bäst för din trädgård.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.