Vad är några idéer för Alla hjärtans dag Dekorationer?

Alla hjärtans dag närmar sig kan du själv får slås in i semesterperioden och pryder ditt hem med lämpligt tema dekorationer. Även om pengarna tryter, betyder det inte att dekorera måste ignoreras. Det finns enkla sätt för dig att ha Alla hjärtans dag dekorationer som kostar lite pengar och ta en liten tid att skapa.

Oavsett om det är för köket, vardagsrummet eller matsalsbord, skapa en enkel dekoration att gå på toppen kan vara ganska lätt att åstadkomma. Sätt en röd eller vit löpare över bordet, sedan strö på faux rosenblad i en kontrasterande färg. Varje några inches, tillsätt röda blockljus, som kommer att bli pricken över i en elegant, men billigt, dukningen.

Medan cookies vanligtvis tänkta att njuta av att bli uppätna, de kan också vara Alla hjärtans dag dekorationer för ditt hem. Gör en tallrik av rosa, vita och röda hjärtformade kakor, som kan placeras i köket som en del av Alla hjärtans dag inredning. Överväg att placera ett papper duken mellan kakor och fat för att lägga till lite mer utsmyckning till presentationen.

Blommor är populära gåvor som tas emot av många på Alla hjärtans dag. Istället för att sätta dem i en tydlig, uppenbar vas överväga sätta dem i en som personligen var inredda. Välj din favorit Alla hjärtans dag godis, limma dem på utsidan av en slät, platt vas. Med några av dessa skräddarsydda vaser i hemmet kan inte bara används för att förvara blommor, men kan Alla hjärtans dag dekorationer som fungerar som konversation förrätter också.

Ändra upp dina konstverk till något lämpligare om semestern kan vara ett sätt att lägga till Alla hjärtans dag dekorationer till ditt hem utan att spendera en massa pengar. Tänk på att visa inramade antika valentines på väggarna. De finns, och ofta köps i buntar på secondhandbutiker eller online auktionssajter för lite pengar. Även om det kan ta lite ansträngning för att noggrant ram dem skulle det kunna lägga till en unik touch till din semester inredning.

Om du bestämmer dig för att du vill sätta upp Alla hjärtans dag dekorationer i ditt hem, en liten ansträngning för att skapa dem kan gå långt. Inte bara att du har din egen personliga dekorationer, men risken är pengar sparas i processen. Du kan njuta av att designa och listigheten så mycket att du kan finna dig skapa egna dekorationer till andra helgdagar och under många år framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.