Ska jag Ändra Möbler runt en gång och då?

Om du ändrar möbler runt i ditt hem då och då kan du hitta din hemmiljö trivsammare. På det praktiska planet är det ett bra sätt att rengöra hörn och andra områden som du kanske inte har gjort i år, eftersom du hade möbler där. Men om du ändrar möbler runt, använder du också din kreativitet för att skapa ett nytt utseende för ditt hem utan att spendera några pengar. Som kan ge dig en härlig känsla samt en snygg hem.

Det första man måste tänka på innan du byter möbler är runt hur du kan göra ditt hem mer effektiv för dina behov. Detta skulle kunna innebära att ett sällan använt byrå från en extra sovrum och flytta den till hallen för att hålla skräp, eller det kan innebära att byta sovrum och vardagsrum rumsenheter förvaring om detta kommer att förbättra den utseende och funktion i ett rum. Till exempel kan en mindre TV på ett stativ att placeras i en fristående garderob enhet att utseendet på en armoire när dörren är stängd. Enheten kommer också att hjälpa dämpa TV buller.

Om baksidan av en garderob eller bokhylla kommer att visa när du byter möbler runt, kan du måla den för att matcha resten av verket. En annan idé är att limma en spegel eller spegel plattor på baksidan. Du kanske upptäcker att byta minnen från ett rum till ett annat kan ge dig chansen att visa ett objekt som du har gömt undan i en garderob för att du hade ingenstans att göra det innan. Det viktigaste att komma ihåg är att använda fantasin och ha kul med saker som du redan har återuppfinna och förbättra ditt utrymme.

Till och med något enkelt som att placera soffan och område matta på en vinkel kan göra ditt rum ser mer elegant. När du gör det kan du tänka på vad andra möbler från andra rum kan komplimang det nya utseendet. Till exempel kan en låg bokhylla bakom en soffa fungera som ett soffbord och erbjuda ett bra ställe att visa dina favorit bitar. Även en intressant platta från köket eller matsalen ut på en tallrik innehavare monter kan fungera bra som en accent bit när du har ändrat möbler runt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.