Hur väljer jag det bästa antika köksskåp?

Det finns många vackra antika köksskåp tillgängliga för försäljning på affärer som säljer antikviteter och via webbplatser på Internet. Dessa skåp är typiskt 1930-talet och äldre delar lagring som fristående skåp enheter. Många antika möbler samlare njuta lagra rätter och mer i dessa gelé skåp, kassaskåp paj, bagerier skåp och kylanläggningar.

Även kylanläggningar ursprungligen användes för att hålla mat kall, gör de utmärkta antika köksskåp. Stäng i storlek till dagens medelstora fristående skafferi skåp, antika kylanläggningar har flera avdelningar för att lagra mat paket eller porslin. Utsidan av ett antikt frysen tenderar att se intressanta eftersom de vanligtvis har stora metall gångjärn på varje dörr.

Bakers skåp är fristående, sluten trä bakning centrum. Många av dessa stora rektangulära enheter är gjorda av ek. Hoosier är en Indiana kök skåp tillverkare som började göra dessa populära antika köksskåp 1898. Den nedre delen av skåp med lådor på ena sidan och stängt hyllor på den andra. Den övre skåp avsnitt eller buren av Hoosier antika bagarens skåp har inbyggda behållare för mjöl och burkar av kryddor.

En avställningsyta för blandning och rulla ut degen ligger mellan övre och nedre områden skåpet på bagaren skåp. Paj säker och gelé skåp antika köksskåp är fristående lagringsenheter som bakning centrum, men de har inte bänkskivor. En paj säkert är kortare och mindre än en bagare kabinett. Antik paj kassaskåp ofta funktionen tenn paneler skåpdörren med stansade stjärnformade mönster. De har vanligen en rad små lådor upptill och tre hyllplan gjorda för att hålla bakverk.

Antik gelé skåp liknar paj kassaskåp som de också har små övre lådor och tre inre hyllor. Den största skillnaden är en scalloped bit av trä som pryder baksidan av dessa antika köksskåp. American antika gelé skåp datum vanligtvis tillbaka till 1860-talet.

De flesta fristående antika köksskåp saknas knoppar och handtag. Nya dörröppnare kan ersätta den gamla skåp hårdvara, men med tillämpning antik finish på dem kan behövas för att lägga till ett lämpligt åldrat utseende. Antik köksskåp är perfekta för att återskapa utseendet av gamla kök lantlig stil. En antik lantgård trä bord är den perfekta inredningen komplement till fristående antikviteter kök skåp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.