Hur väljer jag det bästa Home System Air Filtration?

viktig faktor i valet av bästa hem systemet luftfilter är att undersöka vilka förorenande ämnen eller allergener är mest besvärande. Om det inte finns någon specifik allergen du försöker ta bort och bara vill ha renare luft i hela hemmet, kan du välja en lägre lönegrad system än någon med astma eller annan kronisk lungsjukdom. Det är en bra idé att kontrollera ditt hem för mögel, damm och andra eventuella föroreningar luft att se var du löper störst risk.

För någon med en svår eller pågående lungsjukdom eller allergier, att välja en hög grad hem system luftfiltrering inbyggt i HVAC-systemet kan vara det smartaste valet. Denna typ av system filtrerar luften under ett helt hus på en gång, med ett centralt filter ansluten till enheten eller återvända luftningsventil. Vissa även har inbyggd luftfuktare för att fånga damm och andra luftburna partiklar samtidigt fukthalter konstant. Om du väljer denna typ av system, se till att rengöra filter och luftfuktaren regelbundet för att förhindra mögel tillväxt.

Bärbara hem luftfiltrering system är de mest sålda sorten, eftersom de i allmänhet billigare och lika effektiva som större modeller. Denna typ av hem filtreringssystem är i allmänhet av samma eller bättre kvalitet än en inbyggd enhet, men det kan inte filtrera luft under ett helt hem. Du kan behöva mer än en enhet, t. ex. en för varje rum, eller så kan du flytta systemet från en plats till en annan när du rör dig ditt hem.

En annan populär typ av hem luft filtreringssystem är jon filter. Dessa filter avger negativa joner i luften, som neutraliserar föroreningar och allergener. Ion filtrering enheter kan vara kostsammare än traditionella filter sorter, även om de är i allmänhet mer effektiva på att förstöra mikroorganismer som andra typer av filter kan lämna bakom sig.

För de flesta konsumenter är kostnaderna i den viktigaste faktorn i valet av hem-systemet luftfiltrering. Trots att dyrare inte nödvändigtvis betyder bättre kvalitet, det billigaste filter i allmänhet inte är starka nog att fullständigt rensa luften i ett hem. Detta kan vara en fråga för dem som har hälsoproblem och behöver en mer effektiv enhet. Å andra sidan kan spendera tusentals dollar på den priciest produkterna på marknaden inte svaret heller. Det bästa saker att göra är noggrant läsa alla produktetiketter och tillverkarnas beskrivningar och köpa de mest kostnadseffektiva system som uppfyller dina individuella behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.