Hur väljer jag de bästa Licensierade onlineapotek?

Innan du väljer en licens online-apotek, se till att du får en skriftlig anvisning från din läkare eller vårdgivare. När du känner till rätt medicin och rätt dosering, kan du hitta en online-apotek genom att söka på nätet eller be din läkare om rekommenderade återförsäljare. I vissa fall kan din vanliga lokala apotek har några online-alternativ, såsom online recept påfyllning.

Fördelarna med att använda en licensierad online-apotek inkluderar lätt att beställa din medicinering från privatlivet i ditt hem, såväl som att få dem levererade i stället för att plocka upp dem själv. Men det finns många online-återförsäljare som säljer receptbelagda läkemedel utan korrekt licensiering och referenser. Vid beställning av dina mediciner online, är det viktigt att du kontrollerar varje detaljhandlare noggrant för att säkerställa att dina mediciner är under behandling av yrkesmän med tillstånd.

För att vara säker alltid du arbetar med är en licensierad online-apotek bör du kontrollera webbplatsens identitet. Om de inte visas på hemsidan, be att få se dem via e-post. Varje apotek ska övervakas av en licensierad farmaceut och annan utbildad personal för att säkerställa att dina mediciner hanteras korrekt. Att köpa från en olicensierad apotek kan resultera i farliga läkemedelsinteraktioner eller felaktiga doser ges.

Om du stöter på en online-apotek som erbjuder sig att tillhandahålla receptbelagda läkemedel utan att det krävs en skriftlig anvisning, gå vidare till annan plats. För att vara säker, kan du välja att åka med en nationell apotek kedja som erbjuder onlinetjänster alternativ. Många har online fylla alternativ, och vissa kan även erbjuda lokal leverans. Några små eller lokala apotek kan vara mer benägna att erbjuda denna typ av personlig service i förhållande till nationella kedjor.

När du har en lista med några potentiella licensierad online apotek via en online-sökning eller i en lista från din läkare, surfa varje webbplats och läsa deras instruktioner för att komma igång. Läs allt det finstilta när det gäller licensiering, beställning refill, och skickar din recept för första gången. Din läkare kan behöva kontakta apoteket på tull eller vice versa för att kontrollera att du har fått ett receptbelagt läkemedel.

Se till att webbplatsen har ett telefonnummer och e-postadress där du kan nå på apoteket för att diskutera eventuella biverkningar medicinen kan ha samt alla andra frågor du har om ditt recept. En legitim licens online-apotek ska ha personal tillgänglig för att hjälpa dig när det behövs, och du ska känna dig bekväm och säker i den person du anförtror med din vård.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.