Hur kan jag inreda min första lägenhet på en budget?

Det behöver inte vara dyrt eller nervpåfrestande att dekorera ditt första lägenhet om du tar bara lite tid att tänka på vad du behöver. Det första steget är att undersöka vilka möbler du har och arbete från det. En generell regel är att koncentrera sig på sängen första sedan den skulle vara det mest bekväma möbeln du har när du inreder din första lägenhet. Sedan anser vardagsrum möbler, ett bord och stolar, lagring och tillbehör. När du har allt genomtänkt, förena det med ett färgschema och /eller tema.

Ett färgschema och samlande tema kan verkligen göra ett virrvarr av återvunnet, nya och billiga möbler ser ut som de faktiskt hör ihop. Håll dig till ett färgschema som kommer att fungera när du inreder din första lägenhet. Med andra ord, arbeta med de färger som redan finns. De flesta lägenheter är i neutrala färger men först lägenheter kan ibland ha en "överraskning"-funktionen som ett sovrum färgen guacamole!

Om så är fallet och du inte får måla om, få det att fungera genom att överväga färgalternativ du gillar som hjälper tonen underlig färg ner. Till exempel, gult eller rött i sängen täcker, gardiner, matta, kudde och andra tillbehör kan fungera riktigt bra med den gröna väggar. Eller kan du lägga bara svart eller vit inredning som antingen en mörk eller ljus kontrast till den djärva grön färg.

Vad du än gör samordna, färgerna i alla dina hemtextilier såsom sängkläder, gardiner, mattor och kuddar. Då, antingen färg eller färgar alla dina hårda möbler som bord, mat stolar och kaffe och tabeller slut att samordna bra tillsammans. Allt behöver inte vara exakt samma färg, men försök att hålla trä toner liknande och endast använda en eller två avslutande färger.

Adekvat förvaring är viktigt. Leta efter enheter med dörrar för att dölja röran att du kan måla eller Refinish att gå med dina andra möbler. Var inte rädd för att vara kreativ och påhittig som du dekorera din första lägenhet. Om du inte har råd med ett soffbord för tillfället, även en gammal träleksak låda kan fungera som en praktisk förvaring soffbord om du målar eller bets den och lägga till några dekorativa föremål ovanpå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.