Vilken är den bästa konfigurationen av Skåp Garage Storage?

Garage skåp vara ett bra sätt att organisera alla dina verktyg och andra ägodelar som förvaras i garaget. Att ge särskild utrymme för dessa poster skyddar dem från skador och gör att du kan hitta dem lätt när du behöver dem. De tillåter dig också att hålla garaget prydligare, som innehåller objekten i ett område.

Det första steget för att fastställa den bästa konfigurationen förvaringsskåp är att mäta de olika väggarna i garaget. Skapa en planritning av garaget på ett ark rutat papper. Detta gör att du kan prova flera olika layouter för ditt skåp garage lagring på papper innan du köper något skåp.

noga tänka exakt vad du planerar att lagra i ditt skåp garage lagring. Det är lätt att tro att du kommer att sätta allt som finns i ditt garage i skåp. Du bör nog ägna lite tid att gå igenom de poster som du förvarar i garaget och sortera och på annat sätt att organisera dina tillhörigheter. Om det är något som du kan slänga eller ge bort det är dags att göra det.

När du har organiserat de objekt som du sparar i ditt garage och vet hur mycket utrymme du har, är du redo att köpa ditt skåp. Om du har ett antal långskaftade redskap, såsom spadar och hackor, en av dina skåp bör vara en lång mager skåp som tillåter dig att lagra dessa objekt upprätt. Om du gör en hel del snickerier, ett skåp med en arbetsplats och små lådor är ett trevligt komplement. Om du har flera barn som deltar i utomhusaktiviteter, platser garage förvaringsskåp som tillåter öppen förvaring av bollar att hänga hjälmar och kuddar, och utrymme för fladdermöss och racket så de inte går vilse är stora.

Stilen i garaget skåp som du väljer påverkas av budget och dina lagringsbehov. Wire hyllor är det billigaste alternativet, men många människor inte bryr sig om öppen lagring och hyllorna kanske inte tillräckligt stark för att stödja det du vill spara. Gjuten plast hyllor är ett trevligt val. De är relativt dyra, men har en lång livslängd och göra ett bra jobb att skydda dina objekt. Både stål och trä skåp är överkomliga och hållbara.

Det finns inget one-size-fits-all lösning för garage skåp konfiguration. Du måste överväga hur garaget används och vilka typer av objekt som du behöver lagra. Vissa människor använder sina garage för långsiktig lagring av objekt som de inte använder så ofta, medan andra använder den för snabb tillgång till saker som de använder dagligen.

?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.