Vilka olika typer av tillåtna Värmare?

Simbassäng värmare används för att hålla vattentemperaturen i simbassänger på ett konsekvent varm temperatur. Detta möjliggör en pool ägare att förlänga simning säsonger, två eller ens tre gånger. Det finns tre grundläggande typer av pool värmare: gasdrivna, elektriska värmepumpar, och sol-baserade värmare. Varje typ har sina fördelar och nackdelar.

gaspannor drivs med propan eller naturgas, och det krävs en propan tank eller en naturgas hookup. Gaspannor kan vara ganska dyrt att driva när de installeras om de körs kontinuerligt. De arbetar bra för poolägare som enbart vill aktivera dem ibland när gäster kommer på besök, eller om poolen ligger vid en sommarstuga, och används endast periodvis. Det är lätt att hålla vattnet på ett konsekvent temperatur med hjälp av en gasvärmare oavsett hur vädret är, så gaspannor tenderar att arbeta bra för spa.

Värmepumpar lita på el för att fungera. Luft dras in i pumpen, gick igenom en kompressor och sedan överlämnas i vattnet underifrån. Denna typ av pool värmare är perfekt för idrottare och ägare pool som vill dra nytta av behandlingen. De kan bibehålla en konsekvent temperatur oberoende av väder, och de tenderar också att hålla vattnet varmare än andra pool värmare.

Solar-baserade pool värmare använder solens värme för att värma upp poolen. De befintliga pool Pumpen går vattnet genom en värmare som normalt ligger någonstans på taket till ett intilliggande hus eller byggnad. Solar pool värmare fungerar bara i dagsljus och fungerar bäst på ljusa soliga dagar. De är något begränsade när det gäller hur mycket de ökar temperaturen på vattnet. Som ett resultat, kan de inte särskilt effektiva under extrem kyla eller under molniga dagar.

När det gäller effektivitet, värmepumpar har en fördel över pool gas simning värmare, och de kostar mindre att köra. Å andra sidan, gaspannor är billigare att köpa i början, men kunde kosta poolen ägare mer senare, beroende på hur ofta den används. Solar-baserade pool värmare är det mest kostnadseffektiva, eftersom de inte har driftskostnaden, men kanske inte kan behålla som varm temperatur, beroende på vädret, och utomhustemperaturen.

Den övergripande användbarheten hos olika typer av pool värmare varierar stort beroende på storleken på poolen, var den finns, och den önskade vattentemperaturen. Storleken på värmaren som behövs för att ordentligt värma poolen kommer att bero på det geografiska läget, eftersom detta avgör vilken typ av simning säsongen, den tid som behövs för att värma upp poolen, och önskad temperatur vid vilken vattnet ska hållas. Pool täcker kan vara ett bra sätt att hålla vattnet vid önskad temperatur om poolen inte används. En pool värmare kan installeras vid poolen ägaren, men är det säkrare att hyra en professionell för elektroteknik och uppkopplingar gas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.