Vilka är fördelarna med glasfiber pooler?

Glasfiber pooler har flera fördelar jämfört med traditionella simbassänger. En glasfiber pool installeras på bakgården på några dagar medan en traditionell simhall kan ta veckor att installera. För det första är platsen grävts upp och grävde. Sedan poolen placeras i hålet.

Glasfiber swimmingpooler är i ett stycke, skal tillverkade av glasfiber. De är täckta med en gel som liknar de som används på båtar och diabilder pool. Dessa pooler är dyrare än andra typer av swimmingpooler och finns i olika storlekar, former och kakel mönster.

Enkel installation är bara en av flera fördelar med att välja glasfiber pooler. Dessutom pool tillverkad av glasfiber kräver nästan inget underhåll. Medan traditionella pooler kräver täta professionella tjänster, glasfiber pooler inte. Eftersom de är byggda från starka, kompositmaterial, de kan stå emot drastiska förändringar i temperatur. Till skillnad från vanliga pooler, en glasfiber pool aldrig behöver en ny yta eller rebaseras. Om botten av poolen lider ett hårfäste fraktur, frakturen sällan oåterkalleligen skadar strukturen.

En annan fördel med att välja en glasfiber pool är det faktum att, till skillnad från gips pooler, är pH-nivån i vattnet aldrig påverkas. Av denna anledning är det inte nödvändigt att tillämpa många kemikalier i vatten i en glasfiber pool. Eftersom en alltför stor mängd kemikalier inte läggas till vattnet, det kräver mindre cirkulerar också. En minskning av vatten cirkulerande betyder poolen pumpen inte behöver arbeta så hårt. Kort sagt, en pool ägarens elräkningar är inte alls lika hög som räkningar av en person som äger en traditionell pool.

Ett konkret pool ofta absorbera alger, vilket gör det svårt att rengöra. Däremot gör absorberar glasfiber pooler inte alger. En pool ägare behöver bara använda en borste för att direkt alger mot poolen viktigaste avlopp. En glasfiber pool kan rengöras på samma sätt som ett badkar rengörs. Poolägare kan använda en enkel cleanser att torka bort eventuell smuts eller ringar kvar av kroppen olja eller solskydd.

När en glasfiber pool har installerats måste vattnet vara kvar i den, hela tiden. Om en ägare tömmer poolen på ett felaktigt sätt, kan strukturen spännet eller spricka på grund av marktryck. Kontakta poolen installatören eller tillverkaren för information om hur du på ett säkert sätt tömma poolen utan risk för skador på strukturen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.