Vilka är de viktigaste verktygen för hemmet underhåll?

äga ett hem har flera fördelar, men innebär också att ta ansvar för hem underhåll. Samtidigt upprätthålla ett hem kräver ofta uppgifter den genomsnittliga homeowner kan inte slutföra på egen hand finns det flera rutinmässiga hem underhållsåtgärder som kan utföras av någon husägare utrustade med rätt verktyg. Det finns några viktiga verktyg att varje husägare bör ha till hands för att fylla grundläggande underhåll.

Ett av de enklaste uppgifter hem underhåll att utföra stramar åt eller ersätter lösa eller skadade hårdvara på dörrar, luckor, skåp, och andra liknande föremål. För att åtgärda dessa lätt fixar, skruvmejslar är bland de mest användbara och viktiga verktyg för en husägare bör ha. Helst ska en välutrustad verktygslåda har båda en Phillips (över huvud) och en slitsad, (platt-head) skruvmejsel i olika storlekar. Medan många skruvar standardstorlek, såsom skruvar används i strömbrytare och eluttag omfattar, kan du köra lätt över större eller mindre skruvar i andra objekt. Tre storlekar för varje typ av skruvmejsel kommer att slutföra den genomsnittliga homeowner verktygslåda.

borrhammare är också ett viktigt verktyg för hem underhåll. De flesta uppgifter, såsom säkra lös naglar eller dra böjda sådana, kan utföras med en standard klo hammare, men en gummiklubba kan också komma till hands. Förutom en hammare, en skiftnyckel kommer också att visa sig vara ett värdefullt verktyg för åtdragning av lösa Rörmokarartiklar.

För enklare underhåll och reparationer av väggar och andra målade ytor, en fem-i-ett verktyg, spackling sammansatta och en pensel är viktiga verktyg att ha. En fem-i-ett verktyg fungerar som en skrapa och spackel, kommer att dra lös naglar och ta bort fasta skruvar. Att hålla en pensel till hands kan du röra upp någon flisning färg och måla över reparationer av små hål i Gips.

Utöver dessa viktiga verktyg, andra objekt, till exempel en våt /torr shop-vac, smörjande sammansatta såsom WD-40, en ficklampa och objekt ersättning som glödlampor, säkringar om tillämpligt och filter, är alla objekt som är bra att ha till hands för grundläggande hem underhåll. Uppenbarligen varje hem är olika och kan kräva särskilda verktyg för att få tillgång ugn filter, kylskåp filter, säkring eller lådor krets, och så vidare. Men ovan nämnda verktyg är förmodligen den mest använda och viktiga verktyg för den genomsnittliga homeowner att äga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.