Vilka är de olika typerna av avloppsvatten?

När det gäller dricksvatten finns det två grundmodeller av system vattenrening som folk kan använda i sina hem: point-of-post (POE) och point-of-användning (POU) filtrering enheter. POE-system, även känd som hela huset system, behandlar vanligtvis alla de vatten som tränger in ett hem innan den når hemvist. Dessa typer av system rening av vatten är vanligtvis finns inuti vattenmätaren, som vanligtvis är placerad i källaren i många hushåll. I varmare klimat är vattenmätare placeras i garage eller utanför hemmet.

POU vattenrening system, å andra sidan, behandla vatten i omgångar och skicka vattnet till ett enda tryck. Denna enda tryck är oftast den köksblandare, även om det i vissa fall kan en extra kran monterad nära diskhon. Det finns sex olika typer av POU system vattenbehandling.

dryckestråg-in typ av POU systemet kräver en permanent anslutning till en av de befintliga vattenledningar i hemmet, som driver det filtrerade vattnet genom befintliga sjunka kran som är kopplad till den. Ett liknande system är dryckestråg in på en separat kran, som är installerad på samma sätt. Skillnaden är att i det andra systemet, vattnet distribueras genom en speciell extra kran, ofta monterad nära diskhon. I vissa fall kan ett hål måste borras i bänk för att installera denna typ av system.

En annan typ av vattenrening system är en som sitter på en bänk ansluten till diskbänk blandare. Denna typ av produkt är ansluten till en köksblandare med slang. Det renade vattnet är slänger ur köksblandare eller en separat pip i systemet. En bänk manuellt fylla systemet är placerat på disken och sedan aktiveras när en person häller vatten i systemet. Den behandlar endast vatten i ganska små serier.

En kran montera systemet är installerat på en befintlig köksblandare. Det använder en omkastaren direkt vatten genom systemet när dricksvatten behövs. När den inte används, är ofiltrerat vatten distribueras genom den vanliga diskhon blandaren.

Pour-genom vattenreningssystem användning allvar att droppa vatten genom ett filter och i kruka, som brukar förvaras i kylskåp. Deras små kapacitet betyder vanligtvis att hälla öppna system vanligtvis bara kan filtrera en gallon eller mindre på en gång. Denna typ av system inte behöver fyllas på regelbundet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.