Vilka är de olika formerna för Fritidshus Plant Vattning?

oroa sig husdjur och växter är två saker som berör många människor leds ut ur stan för semester eller affärsresa. Lyckligtvis flera metoder för semester anläggning vattning är enkelt och effektivt. Avgöra vilken metod är bäst är upp till individen och hans eller hennes särskilda behov och situation.

Det finns flera kommersiella semester anläggning vattning alternativ som finns, men det finns också alternativ som är lätt och billigt att göra på egen hand. Någon med många växter kan hitta kommersiella alternativ som ska kosta oöverkomliga, och någon med få växter kan finna att göra sin egen en enkel lösning. Medan vissa av de kommersiella produkter kan vara mer estetiskt tilltalande, de andra alternativen är lika effektiva i de flesta fall.

Anställa en hus barnvakt är en allomfattande metod för semester anläggning vattning. Den är idealisk för personer med flera växter, husdjur eller andra komplicerande faktorer. Ett hus sitter besöker hemmet, vattenväxter, ta in posten, och ta hand om husdjur. De kan vända belysning och i allmänhet göra hemmet visas ockuperade. För personer med olika växter med olika krav, ett hus barnvakt är ett utmärkt val.

Det är möjligt att sätta ihop automatisk vattning stationer relativt lätt för de flesta typer av växter. Att sätta ihop vattning stationer gör att växterna till vatten själva. De fungerar bäst på växter som inte är extremt särskilt i deras behov. Vissa högre slutet modeller även fungera på timers, utdelning vatten vid fastställda tidpunkter.

Ett annat sätt att hantera vatten semester anläggningen är att samla in och placera växter, potten och allt, i badkaret. Se till att krukorna att växterna är i har dräneringshål. Innan du beger dig ut på semester, fyll badkaret med flera inches vatten, inte tillräckligt för att gå över toppen av krukor, eller sväva i kruka, men tillräckligt för att ge vatten till växterna medan du är borta. När jorden torkar ut i varje pott, kommer det att absorbera vatten från badkaret och håll jorden fuktig.

En annan metod för semester anläggning bevattning kan du lämna varje kruka i sin egen plats. Denna metod är lite mer arbetsintensiv men är ett bra val för växter som är måna om den mängd solljus som de får. Skär botten av en plast vatten eller läsk flaska. Tryck flaskhalsen i jorden. Fyll flaskan med vatten. När jorden torkar ut vattnet i flaskan sifon ner i marken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.