Vilka är de bästa tipsen för att bygga en Raised Garden Bed?

bygga en upphöjd trädgård säng är ett praktiskt alternativ för att lägga till dimensionen och växande område för en fastighet vid tillämpningen av prydnadsväxter eller vegetabiliska trädgårdsarbete. Många gånger, bygga en upphöjd trädgård säng är en bekväm, billig idé när utrymme för en full-storlek trädgård är en fråga och böjde sig över att sköta en vanlig trädgård är svårt eller om det finns en kort växtsäsong. Valde att bygga en upphöjd trädgård säng är också ett bra alternativ för den skull styra en innehöll trädgården och hålla upp trädgårdsjord kvalitet mer effektivt.

Ett enkelt sätt att bygga en upphöjd trädgård säng är att välja en gräns eller behållare material som tål vikten av den upphöjda trädgården väggarna. En del material att tänka på när bygga en upphöjd trädgård säng finns på varje hem och trädgård leverans butiken, såsom cement, obehandlat järnväg band väg, återanvänt tegel eller till och med gamla däck. Använda material som passar bra med naturliga miljöer och tål temperaturförändringar och väderförhållanden är en bra idé i allmänhet när man bygger en upphöjd trädgård säng.

Andra material som krävs för att bygga en upphöjd trädgård säng omfatta jord, organiskt gödselmedel, tunga ogräs-resistent foder, spån eller furu halm för att skydda och skapa bevattning för odling av växter. Beroende på storleken av trädgården eller om lager kommer att läggas till senare, bör material för basen på den upphöjda trädgården sängen vara uppradade i en kvadratiska eller rektangulära med liten eller ingen skillnader mellan block eller skenor trä. När säkras, en bit ogräs resistent foder bör läggas med träspån läggas till basen, så åtminstone 24 inches (61 cm) av mark kan lager ovanpå med gödsel blandat i.

När bygget av den upphöjda trädgården sängen är klar kan de växter som kan växa i ny jord väljas och planteras beroende på behoven av trädgården. Generellt som regel med en upphöjd köksträdgård, är det viktigt att sunda i-säsong anläggningar väljas för trädgården sängen. Tänk de önskade resultaten och anläggning friska exemplar som rättvis bra för klimatet och typ av trädgård ville. Om den upphöjda trädgården sängen skall användas för prydnadsändamål, välja olika lager och färger av växter som kommer årligen eller har olika växtsäsonger kan vara ett bra val för mer intressanta och varaktiga resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.