Vad bör jag tänka vid installation av Raised Flooring?

Upphöjda golv används i en mängd olika tillämpningar när enkel tillgång till ledningar som går under golvet behövs. Vanligtvis består golv systemet med en rad plattor som i ett rutmönster som stöds av pelare och balkar. Upphöjda golv används ofta i datacenter så att kablaget kan köras under lätt lyftas golv paneler. Vissa bostäder är också säljs med värme-och kylsystem inbäddade under upp golv. Det är inte bara mer effektivt, men det blir mycket lättare att tjänsten dessa system när det behövs. Det finns några saker att ta hänsyn till vid installation av telekommunikationstjänster att överväga huruvida det är lämpligt för avsedd användning.

Mest upp golv är installerat i strukturer som de är byggda. Eftersom upphöjt golv kan vara så mycket 18 inches (45 cm) djup, installera ett upphöjt golv kan förändra takhöjden mycket drastiskt. I ett rum där taken är höga, eftersom de vanligtvis är i kontor och datacenter, kan detta inte vara ett problem. Men om du funderar upp golv för ditt hem, kanske du vill ta hänsyn till detta.

Upphöjda golv ackumuleras också damm och föroreningar, vilket är en källa till svårigheter för många datacenter. Samma funktioner som gör upp golv tilltalande gör det också föremål för insamling av damm, eftersom de lätt lyfts panelerna kommer att ge material till nedanstående filter. Det kan innebära att få tillgång till kanal, kablar eller ledningar under det upphöjda golvet är en rörig strävan.

Upphöjt golv måste stödjas med många piedestaler, och det är viktigt att se till att piedestaler korrekt installerade för att stödja golvet. Speciellt då golvet med en tung last, se till att inga golv paneler äventyras, och om det är nödvändigt att skära hål i golvet för kablar, vara säker på att skära kakel ordentligt stöds med ytterligare piedestaler.

Speciellt när du använder telekommunikationstjänster för att dölja stora mängder data kabel finns det flera saker att se upp för. Det första är att det ytterst är bättre att använda en icke-ledande material för golv. I fråga om en elektrisk kort eller andra problem, kommer detta förhindra att golvet skadas människor eller annan utrustning. Dessutom bör golvet vara eldbeständiga av samma skäl. Det rekommenderas också att metall ramen för golv vara jordade.

Upphöjda golv är ett utmärkt verktyg när det är lämpligt, och det har fastslagits att om upp golv behövs, för att vara säker att arbeta med en ansedd entreprenör. Fråga efter en uppskattning av den totala kostnaden och byggtiden för golv, och ta reda på om golvet eller uppdragstagarens arbete garanteras. Beroende på vilken typ av material drivs under golvet, kanske du vill arbeta med en rörmokare eller värme och kyla tekniker också, för att koordinera arbetet för både entreprenörer i mest effektiva sättet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.