Vad bör jag tänka på när man köper sex panelen Innerpositioner?

Sex panel innerdörrar ett alternativ som ger en hel del skönhet till hemmet. Det finns en mängd olika innerdörrar som du kan välja från när du handlar för ditt hem. Det finns släta dörrar med en ihålig kärna och slätt dörrar med en solid kärna. 6 panel innerdörrar finns även tillgängliga som ihålig eller solid kärna.

ihåliga kärna innerdörrar är billigare än fast kärna dörrar, men här är nackdelar med ihåliga kärna dörrar. Ihåliga kärna dörrar, även de trevligare 6 panelen innerdörrar, gör inte ett mycket bra jobb att blockera buller från angränsande rum. Ihåliga kärna dörrar ljud också högre när de är stängda. Detta beror på att den ihåliga kärnan inte dämpar ljud mycket bra.

bättre val för de flesta hem är 6 panel innerdörrar som har en solid kärna. Här kan du få fördelarna med en solid kärna dörr och estetik i en traditionell dörr. Om utseendet på 6 panel innerdörrar tilltalar dig men kostnaden inte passar in i budgeten, har du flera val.

Om du tror att utseendet på 6 dörrar skivans inre är värt investeringen, lägg dem i områden som är mest framträdande. Lägg dem i områden där hem gäster kommer att se dem, som t. ex. en hall badrummet, dörren mellan köket och matsalen och alla andra framstående område. Spara slätten, thinner klass dörrar för områden i hemmet som är mindre benägna att ha gäst trafik.

Om din oro är över buller och bestämmer sedan var de bästa områdena för fasta kärna dörrarna i ditt hem. Solid core dörrar finns i klartext eller den mer attraktiva 6 panel design. Om du planerar att sätta fast kärna dörrar i hög synlighet områden, kanske du vill göra investeringen i sex paneldörrar. Men om dörrarna inte är i ett mycket besökt område kan du välja den vanliga fasta kärna dörr för att spara lite pengar.

Områden i ditt hem som kan dra nytta solid kärna 6 panel dörrar sovrum och badrum. Hur mycket buller de dämpa är betydande, och lägga fast dörrar till dessa rum är en god investering. Självklart, om det passar i din budget, fast kärna 6 panel innerdörrar både verka attraktiv och hjälper till att hålla ditt hem tyst.

?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.