Vad bör jag tänka på när man köper franska Dörr Gardiner?

Att välja rätt gardiner för din franska dörrar kan lägga en hel del till den övergripande utseendet och känslan i rummet. Många människor är förvånad över olika material och stilar som är tillgängliga för användning med dörrarna. Om du är på marknaden för franska dörr gardiner och är inte säker på vad du ska välja, här är tips att det tar bort förvirringen.

En av dina första uppgifter är att mäta bredden på varje fransk dörr i uppsättningen. Detta hjälper dig att veta längd och bredd du behöver för panelerna. Även om detta känns som ett självklart steg, alltför många människor affär för gardiner och tänker inte på de mått tills de kommer i fönster behandlingar de vill. Få framme och har den informationen till hands när du börjar handla.

Det är också nödvändigt att avgöra om den franska dörren gardinerna kommer att åtföljas av andra uppgifter. Till exempel kommer du också att anställa persienner eller nyanser för att täcka rutor i dörrarna? Om så är fallet, kommer du vill se den typ av gardiner du väljer ge enkel tillgång för rengöring och ordna lister eller dra i skugga upp och ner.

Färg och konsistens är också två viktiga punkter att tänka på när man köper fransk dörr gardiner. Ett av de enklaste sätten att klä dörrarna är att köpa en uppsättning paneler som tar upp en av de accentfärger i rummet. Panelerna kan fästas med övre och nedre stång för att skapa ett rent utseende till utrymmet. Som ett alternativ, köpa paneler som efterliknar ett mönster i rummet, som en del av konstverket, en abstrakt skriva ut eller soffan mönster.

tänka på när du ser på texturer att det är viktigt det franska dörren gardinerna ligger i linje med den allmänna inredning och även de ändamål för rummet. Maskulin söker mönster är sannolikt inte lämplig när rummet är inrett med pasteller och krusiduller. Även om det är helt acceptabelt att införa en ny struktur i rummet, som att lägga silke i ett rum med bomull linne och chenille, se till att klippa och stilen på gardinerna accentuera vad som händer i rymden snarare än att störa stämningen i rummet.

Tillsammans med med den franska dörren gardiner i inredningen av utrymmet finns också behovet av att vara praktisk i termer av det valda materialet. Idealet är att du ser mer mot tyg alternativ som lätt kan rengöras hemma, antingen på den milda cykel av brickan eller sköljas ut i diskhon. Detta kommer att spara extra resor till kemtvätten, och också minska kostnaderna för att upprätthålla behandlingen.

Lyckligtvis finns det gott om färger, mönster, texturer, och blandar material som används för att göra fransk dörr gardiner. Om du av någon anledning inte kan hitta vad du vill, det finns ett annat alternativ. Köp material som du hittar idealisk för fönster behandling, sätta sig på ett mönster, och har gardinerna skräddarsydda. Medan dyrare än massproducerade uppsättningar av gardiner, kan du njuta av utseendet på dörrarna mycket mer än om du betala för en kommersiell uppsättning som är mer än adekvat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.