Vad bör jag tänka när man köper en stol Bean Bag?

Det finns många saker att titta på när man överväger att köpa en böna väska stol. Några av de faktorer att beakta är storlek, material, skriva ut, fylla och pris. Det finns ingen en-storlek-passar-alla-lösning för en böna väska stol, eftersom olika människor hittar olika saker tilltalande, och slutligen den viktigaste faktorn vid köp av en stol böna väska är om du gillar det.

Bean bag stolar kommer i storlekar alltifrån mycket små till mycket stora. De minsta bönor väska stolar är avsedda mindre för att användas som en verklig stol än att följa med en full-storlek stol böna väska som en ottoman. Nästa stora kategori är barnens bönor väska stolar, stort nog för ett litet barn, men för liten för de flesta vuxna. Sedan kommer queen size-stolar bönor väska, som bekvämt kan ta de flesta vuxna. Slutligen finns det king-och deluxe-storlek bönor väska stolar, som är så stora att de flesta vuxna kommer att vara fullt insvept av dem, och stor nog att rymma två eller flera vuxna.

En stol bönor nätkasse får göras av alla typer av tyg och några excentriska variationer förekommer på specialaffärer. Det vanligaste materialet för stolar böna väska är en enkel bomull som täcker, ofta tillsammans med en microfiber liner för att skydda bönor väska fyllning från vatten. Vinyl är en annan populär material för stolar bönor väska, även om många tycker att materialet är för "sticky" för komfort. Velour, läder, silke och även sammet bönor stolar väska är också tillgängliga, se till att oavsett vad känner du söker kommer du att kunna hitta den.

När du letar efter en böna väska stol, det är viktigt att hitta en med en löstagbar ytterhölje. Dessa är vanligtvis i kombination med en vattenfast innerbeklädnad som håller på att alltid innehålla bönor väska fyllning. Med ett omslag som kan tas av och tvättas, kan du hålla din böna väska stol rena och i gott skick väldigt lätt.

Bean bag stolar kommer i alla möjliga mönster och färger. Det finns stolar med leopard och zebra tryck, utsmyckade målningar, platta färger, glänsande färger, ränder och texturer, och i stort sett allt annat du kan tänka dig. Det är också möjligt att ha en skräddarsydd böna täcka påse stol som kan blixtlås över ditt befintliga bönor väska stol att ge den ett nytt, unikt utseende.

Traditionellt bönor väska stolar fyllt med små bitar av Styrofoam att ge dem deras unika konsistens. Styrofoam är något stela och ofta läcker ut av billigare beanbag stolar över tiden. För att hantera den komfort och frågor hållbarhet Styrofoam har vissa tillverkare börjat erbjuda bönor väska stolar med långa bitar av polyuretan i stället. Dessa bönor väska stolar är betydligt dyrare än sina Styrofoam kusiner, men skillnaden i komfort är omedelbart framgår på att sitta i en.

De billigaste stolar bönor väska kan kosta under 100 USD, och fynd finns ofta På loppisar, särskilt runt campus i slutet av läsåret. Mid-range bönor väska stolar kostar mellan USD 130 och 200 USD, beroende på storlek och material. Polyuretan bönor väska stolar och designer bönor stolar säck med utsmyckade utskrifter kan kosta uppemot 300 US dollar.

Oavsett bönor väska stol du slutligen väljer, glöm inte att prova det först, eller om du handlar online, för att kontrollera att det finns en flexibel politik för återvändande. En böna väska stol ska kännas som om det är gjutning på din kropp när du sitter i den-denna ytterst dekadenta känsla av komfort är ju det främsta skälet till att välja en stol böna väska framför mer traditionella möbler.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.