Vad bör jag tänka när man köper en bärbar gasspis?

Äga en bärbar gasspis är praktiskt när du njuta av utflykter eller förbereda en enkel måltid vid stranden eller på stranden. Med enheter i olika storlekar, från små en brännare modeller idealisk för montering i en ryggsäck till större enheter som kan göra förbereda en måltid för flera personer en lätt uppgift, det finns portabla kök modeller som är rätt för nästan alla utomhus situation. När du köper en av dessa spisar, finns det några faktorer att tänka på.

Att välja rätt bärbara köket gas matlagning för dina behov vanligtvis börjar med hur ni föreställer använda enheten. Om tanken är att ha den bärbara gasspis till hands för att öka det matlagning sker med en grill eller öppen eld, är en av de enda brännaren modeller som kan vara tillräckligt. Men om planen är göra det mesta av matlagning med spis, går till större enheter med två till fyra brännare är sannolikt ett bättre alternativ.

Storlek är också en annan viktig faktor att beakta. Personer som gillar att tillbringa helgen vandra i fjällen är förmodligen en mindre portabel gasspis till belåtenhet. Den en-brännare enheter kommer passa in bra med andra camping utrustning och inte lägga stor vikt vid ett ryggsäck. Kommer dock att familjer brukar väl gå på en större enhet med flera brännare, vilket gör det möjligt att förbereda en förrätt och ett par smårätter på samma gång.

bränslekälla är en annan viktig faktor. Medan de flesta bärbara kokspis modeller på marknaden idag använder sig av en standard flaska bränsle, det är inte alltid fallet. Några märken av den bärbara gasolkök kräver en skräddarsydd bränsle behållare som bara passar just märke. Om du inte har lätt tillgång till den anpassade behållare som går med en spis som använder en standard bränsletanken vore mer praktiskt.

Tillsammans med den typ av bränsle container, är det också en god idé att undersöka processen för att lösgöra en containrar och ansluta en full en. Med vissa modeller, är processen mycket enkel och kräver inga verktyg. Andra är något mer komplicerat och kan kräva en skruvmejsel. Om du föredrar att göra det så okomplicerat som möjligt, gå med en portabel gasspis modell som gör processen så enkel som möjligt.

Construction är en annan faktor som förtjänar uppmärksamhet. Det finns flera modeller av de bärbara gasspis som är byggda med rostfritt stål organ. Vissa konstruktioner med infällda knappar för att driva enheten medan andra sticker ut från kroppen. Du kan också hitta mönster som har ett skyddande hölje som gör det möjligt att transportera kaminen utan rädsla för att skada ögat eller något av vreden på enheten. Även om du kan betala lite mer för stål och skyddskåpan är kostnaden värt det om du tänker använda spisen ofta.

Att välja rätt bärbar gasspis innebär avgöra vad du behöver, hur ofta du kommer att använda produkten, och hur mycket mat du kommer att förbereda i taget. När du har god uppfattning om vad du vill, kommer det att bli en enkel uppgift att fokusera på märken och modeller som uppfyller dina behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.