Vad bör jag tänka när man köper en badrumsvåg?

Tillsammans med ett förnyat intresse för kost planer kan komma ett behov av en ny badrumsvåg för att mäta resultaten. Dagens konsumenter har ett bredare sortiment av modeller badrumsvåg att välja mellan, inklusive några som elektroniskt kan mäta andelen kroppsfett. Försöker att välja rätt badrumsvåg för dina specifika behov kan vara en utmaning verkligen.

En viktig faktor som bör beaktas i en kvalitet badrumsvåg är noggrannhet. Lika smärtsamt som det kan vara, dieters måste ha en realistisk utgångspunkt för att mäta sina resultat. Äldre badrum vågar featuring en fjäder kan bli mycket missvisande eftersom mekanismen slits. En bra badrumsvåg bör ha ett sätt att "nollställning ut" start vikt för bättre noggrannhet. Detta innebär att vågen lätt bör anpassas för att börja exakt på noll, eller stängas ned något att ta hänsyn till kända extra vikt, såsom kläder.

Ett sätt att mäta noggrannheten i en ny badrumsvåg är att placera en objekt med en känd vikt på den. En £ 5 påse socker och en tio pund tyngdlyftning platta bör registrera exakt på en ny badrumsvåg. Köp inte någon skala, om läsningen av en känd objekt är allvarligt felaktiga eller skalan inte gå tillbaka till noll efter en vägning.

En annan viktig faktor när man köper en badrumsvåg är intervallet. Äldre vågar för hemmabruk tenderade att stanna vid 300 pounds, och noggrannhet över 250 pounds varierade. Nyare digital och våren vågar ringa kan ha intervall så hög som 500 pounds eller mer. De flesta konsumenter kan inte ha ett behov av en badrumsvåg med en 500 £ läsning, men det är en ersättning för sjuklig fetma människor börjar en diet plan.

Eftersom en badrumsvåg kvar på golvet medan användaren står, lättläst av numren kan också vara ett legitimt intresse. Fjädrande vågar har ofta ett stort antal i steg om tio medan det individuella pounds kan vara liten hash märken. Digital vågar kan visa stora elektroniska tal lättläst från fem eller sex meter bort. För att kontrollera läsbarheten, stå på badrumsvåg som du skulle under en verklig vägning och titta ner på skärmen utan huk. Resultaten bör vara lätt att översätta.

En del nyare modeller badrumsvåg har extrafunktioner som en elektronisk röst, pappersutskrift eller kroppsfett mätningar. Användare stå på en uppsättning av metalliskt trampdynorna som skickar ut en liten, ofarlig ström genom sina kroppar. Baserat på naturliga elektriska motståndet av kroppsfett, en liten dator kan beräkna andel fett till muskelmassa. Denna funktion ger dieters en extra faktor att beakta vid utvärdering av effektiviteten i deras kost planer. Sänkning kroppsvikt och andel fett till muskler är viktiga aspekter som rör säker bantning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.