Vad bör jag tänka när man köper en antik Hutch?

En antik kaninbur, porslin skåp, eller buffé gör ett fantastiskt komplement till inredningen i många olika stilar av rum. Oavsett om ditt rum är eklektisk, land eller traditionell stil, blanda gamla möbler med nya kan ge rummet med tillsats av stil och rikedom. Plus, antikviteter för kök och matsal kan förse inte bara unik stil, men unika fördelar för lagringslösningar också.

När du letar efter en antik kaninbur, Kina skåp eller liknande verk, vara medveten om detaljer som kan tyda på pjäsen ålder och värde. Fann till exempel ananas ändknoppar ofta på benen och tjänster för äldre möbler kan tyda på att en pjäs är gammal, men kanske inte så gammal som du tror eftersom detta var en populär detalj i ens så sent som på 1930-talet. Scrollwork och leder i lådorna är också detaljer som kan hjälpa dig avgöra en historia av verket.

I många fall kan avgöra när och var en bit gjordes bara i relation till priset av verket. Om du köper en antik kaninbur från en sparsamhet butik eller vid försäljning, en av två saker kan hända. Första, inte har en någon uppfattning om värdet av verket och det är prissatt till nominella värdet eller det andra, någon med erfarenhet av antikviteter har erkänt en del värde och har satt priset för att återspegla det. Antikbutiker är bättre rustade att bedöma värde än de flesta secondhandbutiker och enskilda. Om du är erfaren med antikviteter, bör du ha en bra idé om du får ett erbjudande eller inte.

Undvik överutbetala för en post bara för att någon tar på sig det värt en hel del på grund av sin ålder. I genomsnitt räkna med att betala i ungefärlig av $ 150 amerikanska dollar (USD) till $ 200 USD för en anständig, men alldaglig antika kaninbur eller Kina skåp. Priset och värdet kommer att gå upp därifrån, till stor del beroende på vilka uppgifter som är kända-t. ex. ålder, tillverkare eller tillverkare, och skick. Vissa bitar, i synnerhet finare skog och stycken handgjorda kan sälja för över $ 1000 USD.

Om du är obekymrade med pjäsen övergripande värde och köper en antik kaninbur eller Kina skåp för att den är praktisk, finns det fortfarande flera saker att ta hänsyn till innan man köper. Kontrollera att du tillräckligt har mätt ditt utrymme för användning och verket själv innan föra den hem. Också överväga vilka funktioner du vill att din pjäs att tjäna. Till exempel vill du att buren eller ett skåp för att visa rätter eller bara förvara dem bakom stängda dörrar?

När du har bestämt om du letar efter en pjäs av personliga skäl eller som en samlare post och har beslutat vilka funktioner du vill verket att tjäna, kommer du att vara bättre förberedda att börja skur sparsamhet butiker, egendom försäljning, antika marknader och loppmarknader för den perfekta hitta. Många tycker jakten på en kvalitet som möbel till ett bra pris, och det finns gott om dem som finns. Bara vara säker på att du vet vad du betalar för.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.