Vad bör jag tänka när man köper en Bänkskiva sjunka?

En bänkskivan diskhon är en diskbänk som också är en del av en disk. Det är inte en piedestal sjunka som står ensam på en post eller piedestal av något slag utan bordsyta. Bänkskivan sänkor kan vara infälld eller fartyg med stil. Ett fartyg sjunker, vilket ofta är skål-liknande, sitter på toppen av bänken, medan en infälld diskho monteras under disken så att diskhon's edge är även med bänkskivan. Keramik, metall, glas och sten är de populäraste bänkskivan sjunka material som används i hemmen idag.

Stone såsom granit, travertin, marmor, sandsten, eller onyx lägga till ett naturligt elegant utseende till en diskho. Handsnidade sten sjunker tenderar att se konstnärliga och ekologiska. Stone sänkor får avrundas, ovala eller rektangulära i formen. Rektangulära sten sjunker former kan stiliserade exempel med hörnen uppåt eller rektangelns form skjutas in något i centrum. En sten sjunker kan även vara huggen i form av en blomma eller blad. En nackdel med en sten bänkskiva diskho är att sten är ett poröst ämne som tenderar att hålla i vatten, så en sten sealer måste tillämpas på många sten sänkor.

Glas sänkor görs i fartyget stil och ett glas handfat kan se ut som en dekorativ skål. Den enda verkliga skillnaden är att ett glas handfat har en hål i botten för dränering. Många konst glasskålar liksom sänkor glas är handblåst av konstnärer. Många glas sänkor är runda, men kan också vara oval eller fyrkantig ut. Glaset kan vara strukturerad eller präglat med ett mönster och diskbänken ytterkanter kan vara räfflade eller ruggiga.

transparenta utseendet på ett klart eller färgat glas sjunka kan lägga till känslan av lätthet och utrymme till ett rum. Klarglas sänkor kan ge en luftig, modern look till ett badrum, men färger som orange, lila, grönt och blått är också populär för att lägga till färg och stil. Glas sänkor är lätta att rengöra och underhålla. En nackdel med ett glas sjunker är att den kan gå sönder lätt om något tappas på den. Det är bäst att leta efter ett glas diskbänk som är gjord av härdat glas som den här typen anses säkrare och mindre risk att splittras.

Metal bänkskivan sänkor som traditionellt tillverkas av rostfritt stål. De flesta av dessa är nedsänkta vara på bänkskivan nivå. Dekorativa koppar fartyg sänkor har blivit populära på senare tid. Den koppar som används för ett fartyg bänkskivan sink kan hamras eller präglat med ett mönster som en blommor och blad motiv. Gärna på en koppar handfat kan förändras över tiden på grund av effekten av vatten på det, men säljägarna och vaxer bidra till att förebygga dessa förändringar.

keramik eller porslin sänkor är klassiska och enkla att underhålla och hålla ren. Traditionella sänkor av denna typ är solid färg och är sub-bänken eller försänkt. Porslin eller keramik bänkskivan sänkor fartyg kan få färgglada blommor accenter på en vit eller neutral färgad bakgrund.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.