Vad bör jag tänka när man köper Motion Flood Lights?

En av de bästa åtgärder för att ta för att öka både säkerheten och säkerheten i ett hem eller företag är installationen av ljus rörelse översvämning. Sensorer känner av rörelse under eller runt armaturer, bad en fastighet med ljus i slutet av natten och tidigt på morgonen. Mycket avskräcker lite en inkräktare mer än plötslig belysning. Dessutom kommer förslaget översvämning lyser också automatiskt tänds från förflyttning av familjens bil dra in på uppfarten på natten, belysning vägen för en säker promenad till dörren.

Rörelsedetektor översvämning lampor säljs i en mängd olika konfigurationer och prisklasser. Ju bättre rörelse översvämningar ljus är utrustad med justerbar timer, vilket gör att ljuset att stanna på för endast en begränsad tid efter bytet på. Denna automatiska avstängningsfunktion är av oerhörd betydelse i energisparande.

Dessutom, enkel installation, testa funktioner, väderbeständigheten, och minst tre års garanti skydd är alla viktiga komponenter i en kvalitet rörelse strålkastare. Dessutom är ett manuellt växelval strömbrytare vanligtvis ingår i rörelse-upptäcka armaturer översvämningar belysning. Detta åsidosätter resurser låter förslaget översvämningar ljus att lysa tills manuellt avstängd.

Ofta, en fotoelektrisk ingår i förslaget avkänningsanordning i en bättre kvalitet rörelse översvämningar ljus. Denna cell kommer känsla solljus och automatiskt inaktivera belysningen rörelse översvämningar i dagsljus. Detta är naturligtvis en energibesparande funktion i rörelse-upptäcka strålkastare.

Som med alla mekaniska och /eller elektrisk apparat, några nackdelar bör betraktas med rörelsedetektor utrustade översvämningar ljus. Främmande rörelse som vind prasslar i närheten trädgrenar, eller djur som rör sig genom de olika sensorerna kommer att orsaka att belysningen för att slå på. Ibland för rörelsedetektorer vara ordentligt varierade, att upptäcka sensorer måste fokusera åtminstone halvvägs in i en hektisk vägbanan där passerande trafik kommer att slå på belysningen. En våt eller smutsig sensor kan också orsaka att belysningen i onödan lysa.

En sista detalj bör hållas i minnet när man överväger ljus rörelse översvämningar, bästa kvalitet rörelse-upptäcka belysning är bara så bra som de använda glödlampor. Köp kvalitet översvämning lampor för armaturen på rimligt sätt säkerställs fungerar. Också ihåg att översvämningarna glödlampor ger diffusa, men inte nödvändigtvis tillräckligt ljus över ett stort område. Spot-lampor, å andra sidan levererar klart, fokuserat ljus på specifika områden av fastigheten, vilket möjliggör bättre syn. Omgivande ljus kommer dock inte vara så utbrett. De flesta rörelse-upptäcka översvämning ljus kommer att möjliggöra användning av varje typ av glödlampa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.