Vad är skillnaden mellan en damm Ruffle och Bed kjol?

Medan många människor tenderar att betrakta en damm rufsar och en säng kjol vara samma typ av sängkläder tillbehör är inte fallet. Medan både sängen kjol och damm rufsar tjäna syftet att ge täckning av utrymmet mellan slutet av tröstare eller överkast och golvet, de är faktiskt konstruerade på olika sätt och är placerade på sängen med olika medel. Här är vad du behöver veta för att kunna se skillnad mellan en damm rufsar och en säng kjol.

damm rufsar är ett veckat eller samlade verk som normalt bara tillräckligt länge för att fylla i utrymmet mellan upp i rutan fjädrar och golvet. De rufsar är faktiskt en cirkulär konstruktion som är konfigurerad för att passa runt och tätt kram rutan fjädrarna. Många damm volanger är utrustade med ett töjbart band runt toppen på enheten. De rufsar är halkade runt sidorna av lådan fjädrar, vilket gör att bandet att hålla rufsa på plats. Slits i varje hörn gör det möjligt att placera rufsa runt sängstolparna utan ackumulerade materialet.

På senare år har damm rufsar också tillverkats för att använda kardborrband för installation, snarare än på töjbart band. Den Velcro placeras på strategiska punkter längs toppen av rufsa. Companion Velcro avsnitten är placerade längs sidorna av lådan fjädrar. När gick med kardborreband avsnitt följa de rufsa till källorna ordentligt, utan också göra det enkelt att ta bort rufsa för rengöring.

Däremot innebär en säng kjol inte användningen av ett töjbart band att stanna på plats. En säng kjol är uppbyggd som en solid tyg kropp och ett sys ruggiga eller veckade yttre delen på tre sidor av kroppen. För att kunna använda en säng kjol, är det nödvändigt att sätta in kroppen mellan madrassen och fjädrarna rutan. Den yttre delen är positionerat för att hänga ner två långa sidor och foten av sängen. Till skillnad från den damm rufsa, ger sängen kjolen inte täckning på golvet vid sänggaveln.

I de flesta sovrum inställningar, en damm rufsar och säng kjol ger samma utseende när sängen är helt görs. Färgen eller mönstret i kjol eller rufsar bör komplimang färgschemat av sängkläder och bör vara tillverkad av ett linne material som liknar det plåt eller tröstare. Detta kan bidra till att ge ett enhetligt utseende på sängkläder och låta dammet rufsa eller säng kjol för att förbättra det allmänna utseendet på sängen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.