Vad är några sätt att använda glas att dekorera mitt hem?

Glas kan användas i alla hem för att lägga till billig gnistra och elegans. Vare enkel i design eller mer utsmyckade, finns det en typ av glas som passar alla. Glas, i form av kapslar eller burkar, vaser, kan hyllor, bord och ljusstakar användas för att dekorera många olika rum i hemmet.

Glas kapslarna är en vanlig syn på köksbänken, men de kan också göra en elegant modern uttalande. Även en enkel mat som frukostflingor kan se sofistikerade sitter på disken i ett stort glas behållare burk med en skopa inuti. Rader av glas behållare fylld med olika livsmedel se propert ut, ren och elegant bakom de stängda glasdörrarna av ett övre skåp.

Byta ett par övre dörrar kök skåp med glas dem behöver inte vara dyrt och kan lägga till en ny, luftigare utseende till ditt kök. Nästan allt som smidigt placeras i skåpet ser bra ut och ger också en perfekt möjlighet att visa din favorit glasvaror eller keramik. Även ett par små glas tillbehör kan förbättra utseendet på ett kök. Till exempel, en täckt, kan fotade klart glas kakan skylten lägga intresse för en köksbänk och bekvämt hålla muffins och bakverk. Ett glas skärbräda låter din bänk lyser igenom och är lätt att hålla ren.

Glas hyllor i köket kan monteras på väggen för extra lagringsutrymme. Glashyllor placeras i köksfönstret för att hålla grytor av örter är ett bra sätt att ha färska örter till hands när du ger ditt kök en livlig överklagande. Glas bord är också en bra idé för kök och matsalar, även om de kan kräva ständig rengöring om de är nära ett fönster eller skjutdörr som solljus kommer att visa några fläckar eller ränder. Glasmontrar fall i matsalar skryta samlarobjekt elegant. Te ljus eller snittblommor flytande i ett glas skål på matbordet göra en perfekt central och ljusstakar glas får lägga den perfekta pricken.

Klart glas vaser visa de gröna stjälkar av blommor och kan ge ett fräschare utseende på ett rum än ogenomskinlig keramiska vaser. Glas blomvaser ser underbar ut hemma eller i vardagsrummet. Glas vaser med färska blommor kan lägga till ett romantiskt utseende till ett sovrum eller ett välkomnande utseende till ett gästrum.

Glas behållare som används för att hålla bomullstussar och andra objekt ser bra ut i ett badrum, men av säkerhetsskäl kan akryl plexiglas vara ett bättre val för badrum. Transparent akryl wastebaskets, tvål-disk, och duschdraperi ringar gå med alla badrum färger och har en modern överklagande. En stor akryl öppen behållare kan också göra tvättstuga tvål mer tilltalande för en tvättstuga hylla och rengöringsmedel blir lättare att komma åt om en mätning scoop ingår i burken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.