Vad är några överväganden för remodeling mitt kök?

Köket är ett av de mest använda rummen i hemmet. Många husägare befinner sig omdaning ett kök för att installera uppdaterade apparater, ändra funktionaliteten i rummet, eller expandera i köket. Remodeling ett kök är ett bra sätt att gjuta nytt liv och ljus i ett hem. Det finns många faktorer att ha när remodellering ett kök, eftersom det är viktigt att hålla köket användarvänlig och behaglig att umgås i.

Det första du bör tänka på när man gör någon typ av ombyggnad eller konstruktion är din nivå av skicklighet, och om du kommer att behöva anställa en entreprenör. Om du gör betydande ändringar i ditt kök som innehåller ändringar av VVS och ledningar kan en entreprenör behövas. En entreprenör kan också se till att dina remodeling planer håller med lokala byggnormer. Vid anställning av en entreprenör för ombyggnad ett kök, åka runt till flera företag för anbud innan ett slutgiltigt beslut. Även samråda med dina vänner och grannar om vem de anställer för att göra byggnadsarbete.

En av de primära orsakerna till omdaning ett kök är expansion. Kök lagring, disk utrymme, och skafferi utrymme finns alltid till en premie, särskilt i ett litet kök. Utöka köket gör att det finns mer plats att arbeta och röra sig. Dessutom kan fler än en person i köket på en gång. Om köket görs tillräckligt stort kan det rymma även en köksö, ett värdefullt verktyg för kockar på alla nivåer av erfarenhet.

När ombyggnaden ett kök för att förstora den är alternativen att antingen ta utrymme från annat håll i huset, eller utöka huset utåt runt i köket. Överväg dina alternativ noga innan den gör ett val, som knackar ner strukturella väggar kan bli dyrt, men kanske billigare än expanderar.

När omdaning ett kök bör anordningar också uppdateras. I vissa fall kan detta vara den främsta orsaken till den omarbeta. I samtliga fall bör du bedöma din apparat behov ärligt. Även restaurang stil kaminer är mycket populära i köket remodels, behöver du inte en åtta brännare ugn med tre ugnar. Ett traditionellt inredda fyra köket brännare gas är förmodligen tillräckligt. För bagerijäst, kan ytterligare ugnar köpas separat.

Ditt kylskåp kan uppgraderas för att hålla mer mat och förnödenheter, vilket kan innebära att få en rymligare frys. Slutligen sjunker är en viktig del av köket. Det är mycket bra att ha minst två sänkor: en diskho för livsmedel tvätt och en delad diskho att diska. Vissa kockar finns även en diskmaskin till hjälp, och du kanske vill överväga en hög hastighet, hög effektivitet modell. Dessutom behöver du ett diskställ för ömtåliga rätter som inte kan gå igenom diskmaskinen.

Eftersom köket ofta är verksam i ett hem, när remodeling kök, fundera på hur att göra det gästfria. Många kök inkluderar bar med barstolar för människor att sitta på och äta tillfälliga måltider eller prata med kocken medan han eller hon arbetar. Om du skapar en social integration när du omforma ett kök, se till att den inte stör ditt arbete utrymme.

Slutligen tycker om köket verktyg du behöver och hur du vill organisera ditt kök. Overhead rack är en utmärkt lösning för bakning kastruller och grytor matlagning, att flytta dem upp och ur vägen samtidigt som dem tillgängliga. Var noga med att göra fler skåp utrymme än du tror du behöver, eftersom köksskåp har ett sätt att fylla upp. Bygg en rymlig cool skafferi för förvaring av torra livsmedel, och anser krydda rack på en central plats för vanliga örter och kryddor. Använd hyllor under en köksö att lagra saker, och se till att distribuera köksutrustning på ett funktionellt sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.