Vad är några idéer för en mångfunktionell matsalen?

bor i små utrymmen kan vara en utmaning. Ett rum måste ofta göra jobbet i två eller tre. Men om rummet ser ut som det fungerar så svårt resultaten kan bli något annat än en förvirrande, rörig röra! En multifunktionell matsal kan vara både effektiva och attraktiva om lagring är väl planerad och utförd.

Det första steget i multifunktionella levande design är att bestämma exakt vad du behöver i rummet. Behöver du matsal kontor eller studera utrymme för en eller två personer? Hur ofta har du underhållande? Är matsalen som behövs för att äta dagligen? Svaren på dessa frågor kommer att guida er planeringsprocessen.

Sedan behöver du definiera utrymmet. Om du inte underhållande inte så ofta och du har ett bord med ett löv, kan du kanske ha matbordet i mitten av rummet med en eller två armoires i hörnen, plus antingen ett buffébord eller Kina skåp . Tricket är att inuti armoires kommer att mini kontor! Du kan ha en dator lagras i här, liksom allt du behöver på hyllor du installerar. Lägg till en papperskorg hållas under bordsskivan när armoire är stängd och ditt arbete rymden är där när du behöver det och dolda när du inte behöver.

Fyll porslin skåpet med rätter du använder dagligen och /eller underhållande och placera en trevlig central på matbordet. Denna multifunktionella matsalen kommer att se bara vill en äta utrymme så länge du innehålla arbetsplatser inom armoires. Om du använder två armoires kanske du vill använda en buffé i stället för en lång porslin skåp att balansera höjden i rummet, men någon kombination kan fungera beroende på hur mycket utrymme du har i din multifunktionella matsal.

Om du inte har mycket plats och kommer att behöva använda ditt matbord som ett skrivbord, kan du fortfarande en multifunktionell matsalen som inte ser ut som ett kontor. I detta fall avslutades lagring måste hålla alla dina kontorsmaterial. Du kan även märka dina hyllor och har stapelbara lådor eller andra behållare på hyllorna för att hålla allt du behöver. Se till att utse ett område på en hylla för att smidigt hålla projektet som du arbetar med när det är dags att sluta arbeta för dagen. På detta sätt kommer du att kunna bara ta det arbete ur förvaringsenhet, placera den på bordet och börja precis där du slutade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.