Vad är några Billigt sätt att hålla värmen i vinter?

Om du bor i ett område där det finns snö och en rask kyla i luften under vintern, kommer termostaten brukar få vevas upp i ett försök att hålla värmen. Även om detta kommer att göra susen för att hålla dig toasty kan det kosta en hel del pengar genom säsongens slut. Innan du rör att ringa, överväga att prova andra billiga alternativ som kan hjälpa dig att hålla värmen under vintern.

Oavsett om du går ut eller stanna hemma, ett enkelt sätt att hålla värmen är att stapla på flera lager av kläder när det börjar bli kyligt. När den värms upp lite, ett skikt av kläder kan skäras bort och när det blir kallt, kan en annan skikt läggas på. Filtar kan också användas i hemmet för att lägga till lite extra värme.

Motion är inte bara bra för din hälsa, men det kan hjälpa att få dig varm också. Vintern kan göra vissa människor vill att krypa ner under filtarna stället för att vara aktiv. När det börjar bli kyligt i hemmet, anser förmedla att vrida upp termostaten och göra lite motion i stället för att hålla värmen.

När trampa på en kalla golvet, är det möjligt att plocka upp en kyla som kan köras genom kroppen. Tofflor, strumpor och sockor toffel är bara några av de alternativ som du har att bära på fötterna för att hjälpa dig att hålla värmen på vintern. Även om du inte gillar bär något på fötterna, att det i stället för att vrida upp termostaten.

gosa upp bredvid en annan person eller till ett husdjur är ett annat sätt att hålla värmen. Kroppen värme som utbyts kan hjälpa till att hålla kylan borta. Nästa gång det blir kallt i huset, överväga att din hund i knät eller curling upp bredvid en nära anhörig. Det är ett alternativ att överväga för dem som inte är förtjust i att bära flera lager av kläder.

Innan jag går upp termostaten ger en tanke om hur det påverkar din plånbok. Att vrida upp termostaten även ett par grader kan lägga upp på din faktura. Extra pengar ska inte behöva användas när det kan sparas. Det finns andra, billigare, att alternativ prova som kan hjälpa dig att hålla värmen utan kostnad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.