Vad är några Arkitekt användning av sandblästrat glas?

arkitektoniska använda sandblästrat glas kan förbättra den övergripande utseendet på bostäder, kontor och butiker. Sandblästring är en typ av glas etsning som använder sand som drivs av ånga eller luft. Syntetiska partiklar eller små bitar av kokosskal används ibland i stället för sand blästring applikationer. Avdelare, dörrar och dusch omger är några av de mest populära arkitektoniska användning av sandblästrat glas.

Blästring effekter på duschdörrar kan skapa underbart frostigt ser att komplimentera förekomsten av ett badrum. Typiska sandblästrat dusch surround mönster omfatta vågor eller horisontella linjer, men vissa mönster är mer utsmyckade som illustration scener Sea Life. Sandblästrat glas paneler på dörrarna är populära och kan verkligen lägga elegans till ytterdörren till ett hem. Kommersiella skyltfönster och dörrar kan funktionen sandblästrade företagslogotyper och namn.

Även glas etsning är mycket dekorativ, är sandblästring inte gjort för ser ensam. Det kan vara en attraktiv och praktisk lösning för att minska uppkomsten av fingeravtryck på glas. De frostigt utseende och /eller olika texturer sandblästring ger glas kan göra fingeravtryck och fläckar svårare att se än om glaset var kvar som den är. Sandblästring glas också kan hjälpa den smuts byggs upp, t. ex. om köpcentrum dörrar och duschväggar.

Vissa sandblästrat glas rumsavdelare är mer som konstverk än bara arkitektoniska nödvändigheter. Till exempel några exklusiva hotell eller museum lobbygrupper har stora skivor av glas med detaljerade sandblästrad etsningar som kan innehålla siffror eller djur. Mindre konstnärliga sandblästrat glas paneler kan användas som arkitektoniska accenter i hemmen som framför hallar och kök backsplashes sjunka.

Även små mängder av sandblästrat glas kan lägga intresse för någon av bostäder eller kommersiella utomhus eller inomhus utrymme. Mönster för arkitektoniskt sandblästring skapas på datorprogramvara. Stenciler och sandblästerapparater används för att överföra konstruktionen på glaset. Att skapa små bitar av etsat glas, det är möjligt att täcka en glasbit med kontakt papper och sedan klippa ut ett mönster från papper med en mattkniv. Sandblästring utrustning kan sedan användas för att skapa en blästrade effekt på de områden som inte omfattas av papper och kontrasten mellan sandblästrad och vanligt glas upptäckts efter kvarvarande papper är skalade bort glaset.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.