Vad är av lämplig Lawn sprinkleranläggning?

Det finns många skäl att utreda installation gräsmatta sprinklersystem: minska tid och energi spenderas på vattning, större timing flexibilitet, stor tomt, och önskan om en konsekvent gräsmatta. Det finns två typer av gräsmatta sprinkler: ovan jord och under jord. En ovan mark är vanligen en uppsättning av oberoende sprinkler enheter knutna till vattenkranen. Dessa sprinklers måste ställas in manuellt och anpassas. Ett under mark system är installerat under gräs och matjord, och kan ställas in för att sätta på och av automatiskt.

En effektiv metod för att gräsmattan sprinkleranläggning har tre delar: sprinkler huvud fysisk planering, vatten källa identifiering, och gräva. De flesta hyr en fast gräsmatta sprinklersystem för att slutföra denna typ av arbete. Leta efter ett professionellt företag med ett gott rykte och be om en offert för installation och underhåll. Många företag ger ett årligt underhållsavtal som omfattar vrida vattnet på och av med årstiderna, och anpassning av systemet vid behov.

Det första steget i gräsmattan sprinkleranläggning är att skapa en komplett karta över gräsmattan, inklusive omgivande byggnader, trottoarer och rabatter. Kartan bör även omfatta de vattentäkter, avrinning och dränering. Valet av sprinkler huvud storlek baseras på det antal försäljningsställen som ska installeras, storleken på gräsmattan, och kraften i vattnet. Till exempel kan ett bostadsområde gräsmatta kräver användning av flera mindre sprinklerdysor än en kommersiell äganderätt, eftersom det finns begränsningar för kraft av vatten som kan användas.

Identifiering av de vattentäkter som skall användas är mycket viktigt. Om alla sprinklers ska köras bort av en primär vattenförsörjning, har den en stor inverkan på utformningen av sprinkler, eftersom de måste alla få tillgång till samma vattenledning eller slang. Klimatet i regionen är också en viktig faktor. Tillträde för att sätta på vattnet på och av med årstiderna kan vara nödvändigt, beroende på var fastigheten.

vattenledningar och huvuden sprinkler måste installeras på rätt djup under början jorden för att säkerställa att sprinklerdysor finns helt dold när den inte används. När gräva i marken, är det viktigt att inte placera vattenledningar över andra kablar eller system, eftersom detta kan orsaka tjänst eller frågor underhåll. Prata med gräsmattan sprinkleranläggningen företag i förväg och se över den detaljerade planen innan den godkänner gräva.

Det främsta syftet med en gräsmatta sprinkler är att ge konsekvent vatten för att gräset på gräsmattan. Gräs har korta rötter och kan inte enkelt komma åt vatten ligger långt under ytan. När gräset inte får tillräckligt med vatten blir den brun och dör. Många människor hittar en lummig, ljust grön gräsmatta attraktiv och är villiga att investera tid och kraft för att bibehålla gräset.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.