Hur väljer jag de bästa systemen växthuset Vattning?

Val av växthusgaser bevattningssystem beror på flera faktorer. Du behöver tänka på storleken på växthus och vilka typer av växter du vill odla. Källan till vattnet, den mängd vatten som behövs och vilken typ av leverans är också ett övervägande. Du bör tänka på hur ofta du kommer att vara tillgänglig vattna blommorna själv eller om en tidsinställd system eller egenföretagare bevattningssystem är bäst för dina behov. Ibland en kombination av olika system växthus vattning fungerar bäst för dig.

Olika växter behöver olika mängder vatten. Kaktusar och suckulenter behöver mycket lite vatten och rosor och fleråriga örter som lavendel eller rosmarin behöver bara ett måttligt belopp. Om dina växter inte behöver mycket vatten och ditt växthus inte är särskilt stor, en daglig tur till växthuseffekten med en vattenkanna räcker. Större växthus är lättare att vatten om det finns en kran eller slang i närheten så att du inte behöver göra flera resor bär vattenkanna. Tänk på att om du inte kan vattenväxter regelbundet eller om du går på en lång semester, bör du överväga tidsinställda eller egenföretagare vattna växthus bevattningssystem.

De flesta årliga blommor och växter grönsaker som tomater, gurkor, eller äggplantor behöver en konstant, daglig leverans av vatten för att hålla jorden fuktig. Medan växthuseffekten bidrar till att behålla fukt, kommer dessa växter behöver mer avancerade system växthus vattning om du inte kan vattna dem för hand flera gånger om dagen. Många människor gillar att använda dropp system eller slangar soaker eftersom de förbrukar mindre vatten, och de levererar vattnet direkt ut i marken i närheten av kraftverket rötter, förhindra mögel, ogräs tillväxt och vatten förluster från avdunstning. Vissa sorters blommor och växter föredrar vatten över huvudet, så ofta en dimma eller spray system på en timer är det bästa valet.

Oavsett om du väljer att droppa eller indirekta utsläpp av bevattningssystem, källan till vatten är en viktig faktor. För mindre växthus nära ett tapp är trycket från en slang brukar räcka för att hålla systemet igång. Större växthus kan kräva större ledningar från vattenkällan för att ge tillräckligt med vatten att göra systemet köras. Vissa växthus bevattning system använder en förhöjd cistern eller små reservoar för vatten leverans. Cisternen eller behållare kan fyllas med regnvatten eller för hand med en slang, och allvar kommer att tvinga vattnet i vatten, vilket gör endast nödvändiga för att fylla på cisternen regelbundet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.