Vilka olika typer av Dammsugare bifogade filer?

Även en dammsugare är ett viktigt verktyg för rengöring av mattor, användning av olika dammsugare bilagor gör en vanlig dammsugare en mycket mångsidig rengöring verktyg för hela hemmet. Dammsugare bilagor ansluta direkt till en dammsugare slang och det finns en mängd olika tillbehör för nästan alla tänkbara rengöring behov.

Den vanligaste dammsugaren bilagor är de som kommer som standard med de flesta modeller. Utöver förlängningen trollspö, den fogmunstycke, stoppning pensel, och trappa renare är de tre dammsugaren inkluderas bilagorna med de flesta modeller. Den fogmunstycke är en dammsugare bifogad fil som är avsevärt minskade i slutet för att rengöra längs golvlister, i hörn och andra små områden som missade med den normala vägen för en upprätt vakuum.

klädseln pensel är en bifogad fil som har borst som sträcker sig från huvudet för att lossa hår, smulor och andra former av smuts som har lämnats in i mellan fibrerna i stoppade möbler. Trappan-städning verktyget är en bifogad fil som gör rengöringen uppgång och trappsteg matta trappor lättare. Förlängningen staven är en dammsugare bifogad fil som helt enkelt skapar en utvidgad räckvidd av andra verktyg, såsom rengöring högt upp platser.

Andra dammsugare bilagor som är mycket användbara, men ofta inte ingår i grundläggande upprätt modeller inkluderar mini-blind, vertikal blind och tak bilagor fläkt. Alla dessa dammsugare bilagor är en specialdesignad verktyg för att rengöra varje enskilt objekt. De bilagor som gjorts för dammsugning mörkarna är spår, vilket möjliggör båda sidor av varje spjäla eller ven som ska dammsugas på en gång. Takfläkt bilagor är böjda, vilket möjliggör enkel tillgång till toppar av fläktbladen. Några tillverkare av dammsugare bilagor har också verktyg speciellt designat för borttagning av djurhår.

De flesta upprätta dammsugare har normalstor slangar och de flesta dammsugare bilagor görs för att passa standarden slangen. Utöver de verktyg som kommer med ett vakuum, kan andra mer specifika verktyg köpas separat. Det kan finnas ett par dammsugare modeller som inte har en normalstor slang och därmed dammsugare tillsatser till sådana modeller måste beställas endast genom tillverkaren. Olika tillbehör som kan hittas genom online återförsäljare och från många av de stora varumärkesleverantörer vakuum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.