Vilka är de olika metoderna för hushållsavfallet?

I tidigare dagar kan papperskorgen var det enda verkliga sättet att bli av med hushållsavfall. Denna flera syften avfallshantering metod tog allt och fördes bort varje vecka av skräp samlare. Idag människor har mycket mer metoder för hushållsavfallet att välja mellan. Genom att sätta en liten tanke till bättre metoder för att hushållsavfallet kan hem bli mer miljövänliga, och ännu mer användbart.

Återvinning är ett av de viktigaste metoderna för hushållsavfallet. Genom att skilja ut glas, papper, plast och aluminiumprodukter, återvinning gör dessa material som kan återanvändas om och om igen. Återvinning minskar på människors konsumtion av naturresurser, samt att bromsa expansionen av deponier. Många sopor företag kommer att erbjuda särskilda behållare för återvinningsbart avfall som samlas in med soporna. Liksom nästan alla gröna metoder för hushållsavfall insamling, återvinning krävs bara en liten extra tanke, och kan spara en enorm mängd problem för miljön och vår planet.

Återvinning i soptunnor får inte vara det enda sättet att säkerställa återanvändning av produkter. Överväg andra möjliga användningsområden för poster innan kasta ut dem i första hand. Kartong kan göra fantastiska borgar och slott för barn, eller kan tjäna som grund skydda material och till och med en färg palett. Ganska glasflaskor göra underbara vaser, medan fragmentering papper kan ge smarta användare konfetti eller förpackningsmaterial.

Några metoder i hushållsavfallet kan hjälpa trädgårdar blom och frukt och grönsaker växa. Kompostering är en viktig del i att skapa trädgård-vänliga avfall. Genom lager av organiskt material med naturlig gödsel och smuts, en komposthög skapar en rik gryta av näringsämnen som kan användas för att hjälpa växter blomstra och växa. Matavfall, såsom äpple kärnor, skalar banan, majskolvar, eller toppar av morötter kan användas i kompost högar, samt trädgård skräp som löv och kvistar.

För metoder i hushållsavfallet som berör farliga ämnen, kontakta lokala regeringskällor. Många städer erbjuder halvårsvis samlingar av material såsom olja, färg, batterier och skadliga kemikalier. Bidra farligt avfall till dessa samlingar korrekt och säkert bortskaffande av material som kan vara skadliga för miljön och djurlivet. Inte någonsin göra sig av med farligt hushållsavfall av Poring ner avlopp eller sänkor. Detta kan orsaka stora vattenförorening som påverkar sammansättningen av haven och vattenkällor och kan göra skada på oräkneliga växt-, djur och fågelarter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.