Vilka är de olika formerna för Refinishing trägolv?

Refinishing trägolv kan vara en utdragen process eller en sammanfattning band och skydda jobb. Processen för fordonsreparationslackering trägolv oftast ingår slipning av golv styrelser, färgning av lövträ, och tätning fläcken för en mer hållbar finish. Den färdiga utseendet på trägolv kan variera baserat på mjukhet av trä och ålder på de golvet.

Slipning golvet, ofta kallad strippning, kan vara den mest arbetsintensiva delen av fordonsreparationslackering lövträ golv. Sandning börjar oftast med en trumma slipmaskin passar med kurs sandpapper. Som en omgång av slipning är klar grus brukar ändras till en mindre kurs sandpapper och åter slipat, tills trägolv är slät och behåller ingen antydan om den tidigare finish. Denna teknik långsamt skalar bort de gamla finish på golvet och förbereder den för det nya finish.

Efter den gamla finish har tagits bort, kan golvet tätas för att visa upp den naturliga looken av lövträ. Om en mörkare utseende önskas kan fordonsreparationslackering trägolv med en fläck fördjupa färgen från den lättaste furu till de mörkaste mahogny. Färgning trägolv kan ta tid och flera program.

Det sista steget i fordonsreparationslackering trägolv är att täta golv styrelser. Polyuretan är oftast används för att försegla trägolv och två eller flera skikt av det kan behövas för att helt täta skogen efter golvet fordonsreparationslackering. Det första steget innebär vanligen rullar på ett lager polyuretan finish.

När det första skiktet av polyuretan torkar, fint slippapper kan användas för grov upp finish för att förbereda ordet för ytterligare ett lager av polyuretan. Denna process kan upprepas flera gånger för att öka glansen i mål. Skiktning på flera skikt av polyuretan på detta sätt ökar även hållbarheten hos det färdiga golvet.

polyuretan kommer att behöva torka i sex till åtta timmar mellan första och andra rockar. Efter den andra rocken, bör minst 24 timmar passera innan ytterligare skikt appliceras på trägolv. De polyuretan kan ha en stark lukt som kan irritera ögon och lungor. Beroende på vilken typ av polyuretan, kan denna lukt senast 24 timmar eller mer, med den starkaste lukter som förknippas med svenska finish (sur bota) urethanes.

Refinishing trägolv kan vara en långdragen process. En del väljer ett golvföretag eller tjänster golv företaget att slutföra vissa eller alla av de fordonsreparationslackering processen. Ett golvföretag kan få tillgång till golv verktyg att konsumenten inte kan få.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.