Vad ska jag göra av alla dessa Bästa platser att bo på artiklarna?

Nästan alla städer i USA har ett fåtal invånare som hävdar att deras stad är den bästa platsen att bo på. Medierna verkar vara ständigt kommer med listor om val av städer eller städer som har vad som krävs för att bli en bästa stället att bo på. Antalet listor över bästa ställena kan vara lite överväldigande för en vanlig människa forskar en ort, så det är smart att komma ihåg en prioriteringar när man väljer en plats att leva.

Det finns nästan oändliga möjligheter av vilken kombination av faktorer att beakta vid utser en bästa stället att bo på. Är låg brottslighet viktigast? Hur är det antal konstmuseer eller gallerier? Vad sägs om utbildning, levnadskostnader och väder? Alla dessa är bidragande faktorer för livskvalitet, men för vissa, vissa faktorer högre än andra.

Kiplinger's Personal Finance rankar "smartaste" platser att bo, med tanke på bostadspriser, levnadskostnader, tillgång till hälsovård, ekonomi och livskvalitet i ett särskilt stad. Under 2006 lista, Nashville, TN som den smartaste på grund av sin betalningsförmåga, tempererat klimat och underhållning. Minneapolis-St. Paul var MN andra på grund av sin progressiva atmosfär, Midwestern etik och kultur. Albuquerque, NM, Atlanta, GA, Austin, TX, Kansas City, MO, Asheville, NC, Ithaca, NY, Pittsburgh, PA och Iowa City, IA kompletterades de tio smartaste platser att leva.

amerikanska City Business Journals försöka kvantifiera livskvalitet som bygger på välstånd, antalet stora hus, grader college, ras mångfald, korta pendla, intjäningsförmågan och billiga bostäder . Deras lista namn Los Alamos i NM som det bästa länet att bo och inkluderar Olmsted County i MN, Pitkin och Douglas Counties i CO och Loundoun County i VA som de bästa platserna att bo på.

En annan lista anser säkerhet som den avgörande faktorn, närmare bestämt säkerhet från naturkatastrofer. Forbes och Sperling: s bästa platserna anses väder och katastrof statistik för att fastställa att det säkraste stället att bo är Honolulu, HI. Boise, ID, Santa Fe, NM och två städer var i Oregon och Washington är i topp fem.

Money Magazine anses levnadskostnader, skolor och statistik brottslighet bestämmer sitt bästa ställena att bo lista. Fort Collins, CO vann en topposition och Naperville, IL, Sugarland, TX, Columbia-Ellicott City, MD, Cary, NC, Overland Park, KS, Scottsdale, AZ, Boise, ID, Fairfield, CT och Eden Prairie, MN utgör de tio bästa. Andra listor överväga topp intjäningsförmågan och ökad sysselsättning. Vissa listor fastställa de bästa platserna att bo baseras på hur många dyra hus som finns, hur billigt staden är, hur utbildade befolkningen, hur många singlar det finns, som är den yngsta eller den hetaste och även vem som får mest sömn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.