Vad bör jag tänka på när man köper en ENDOKRIN Range Hood?

ENDOKRIN spisfläktar och spiskåpor är spisfläktar och spiskåpor som filtrerar luften inomhus och släpper tillbaka den i hemmet. Luften passerar genom ett filter i spisfläkten, filtrera bort föroreningar som kan lukt utvecklas i köket. Om du funderar på att tillsätta en ENDOKRIN spiskåpan till ditt kök, finns det flera saker som du bör tänka på.

När du köper en ENDOKRIN spiskåpan bör du överväga hur mycket buller spisfläkten genererar, den mängd luft som den spridits, vilken typ av filter som används, och naturligtvis, hur den tilltalar dig estetiskt .

spisfläktar och spiskåpor, både ENDOKRIN och ventilerad, kan vara mycket hög. Även om du inte kan tro att ljudet från spiskåpan frågor mycket bör det vara en av de viktigaste delarna av ditt beslut. Ett högt spiskåpan kan göra det svårt att föra ett samtal, och detta kan göra det mindre sannolikt att du kommer att använda spisfläkten regelbundet. Den mängd buller som genereras av en spiskåpan mäts med en enhet som kallas ett Sone. När man jämför olika spisfläktar och spiskåpor, kom ihåg att ju lägre Sone, den lugnare spisfläkten kommer att vara när den är igång.

En annan faktor när du handlar för en ENDOKRIN spiskåpan är den hastighet med vilken spisfläkten rengör och ersätter luft i hemmet. Den hastighet som spiskåpan ersätter luften mäts i kubikfot per minut, eller CFM. Ju högre CFM, desto fortare spiskåpan arbetar för att rensa köket luften. Tala med ett kök design professionell för att avgöra lämplig CFM för storlek och utformning ditt kök.

De filter som används av en ENDOKRIN spiskåpan kan vara antingen av engångstyp eller permanent. Disponibel filter göras av flera olika material. Kolfilter gör ett utmärkt val för kåpor spis. De gör ett utmärkt jobb för att filtrera bort föroreningar i köket luft som kan leda till dålig lukt. Permanent filter kan göras av ett material som aluminium. Dessa filter måste rengöras för att avlägsna ackumulering av fett och sot som kan göra det svårt för din spiskåpan att fungera korrekt.

Slutligen anser utseendet på spiskåpan och hur det kommer se ut i ditt hem. Alltför ofta människor förälskad i en särskild spiskåpan i butiken, men när de väl ta med den hem den inte ser så trevligt. Det kan vara för stort, för litet, eller hänga för lågt. När du går till ett kök utställningslokal att titta på ENDOKRIN spisfläktar och spiskåpor, ta i mätningarna av din spis samt avståndet mellan toppen av spisen och någon övre skåp eller i taket.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.