Vad bör jag tänka när man köper ett Center Hem återvinning?

Innan spendera pengar på ett hem återvinningscentral, se till att noga överväga dina behov. Om du köper en återvinningscentral som är för liten kan du motverka syftet hålla allt organiserat som återvinningsbart objekt som inte passar in kommer sannolikt att hamna staplade ovanpå och runt arrangören snarare än i den. Om du köper en återvinningscentral som är för stora för att passa bekvämt där du behöver det, kan den inte ens används alls och du är förmodligen att vilja lämna tillbaka den. Det bästa sättet att köpa ett centrum hem återvinning är att undersöka vilken typ och hur mycket av varje material du återvinna, din budget och var i hemmet det som känns bäst för centrum skall placeras.

Om du har ett hus, får garaget vara den bästa platsen för ett hem återvinningsanläggning. Punkter som skall plockas upp av lastbilar gemenskap återvinning skulle vara lätt att ta från garaget till trottoarkanten. Plus alla återvinningsbara objekt som skulle behöva vidtas med bil till en lokal återvinningsstation skulle också vara till hands. Om återvinningscentral ligger nära ett garage arbetsbord, ett område för att öppna och platta burkar skulle kunna inrättas. Eftersom många burkar, till lådor och flaskor återvinns normalt kommer från köket, en tillfällig återvinning plats såsom en låda eller skåp i köket kan användas för att lagra objekt för att senare ta ut till återvinningscentral i garaget.

Det finns hem återvinningscentraler för att passa in i köket skåp. Många av dessa har utdragbar behållare för enkel bekvämlighet. En fristående hem återvinningscentral är ett alternativ till en dra ut skåp återvinningsanläggning. Den dyraste typerna tenderar att vara stora rostfria modeller. Mindre fristående återvinningscentraler är mer kompakta och lämpar sig för lägenheter.

Om budgeten är ett problem, kan du återanvända plast förvaringskärl och märka dem med varje objekt som ska återvinnas. Ett rack krokar monteras ovanför eller i närheten av behållarna kan hålla tvätt påsar för förvaring av lätta återvinningsbara material såsom plast flaskor och kannor. Om ditt område program för återvinning kräver tidningar och annat material till buntas ihop, lagra snöre för att binda plus något att skära med antingen i eller bredvid ditt hem återvinningsstation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.