Vad bör jag tänka när man köper en Turbine Hem Vind?

En turbin hem vind är en enhet som producerar el ungefär som de kommersiella versionerna gör, bara i mindre skala. Turbinen är konstruerad för att ge el bara en bostad, som kan sänka den elektriska räkningar för denna bostad betydligt. Även om det finns ett antal faktorer att tänka på när du väljer en turbin hem vind, de viktigaste punkterna omfattar den genomsnittliga vindhastigheten i området, och storleken på enheten.

Även en turbin hem vind kan en betydande del av utrustningen. Tornen gå upp till ett genomsnitt på 100 meter, men kan vara betydligt längre än så. Detta är en orsak till att många kommuner kommer att kräva mycket storleken i minst ett tunnland eller mer för ett hem vindkraftverk, om en är tillåtet alls. För de flesta människor gör partistorlek krav är det omöjligt att sätta upp ett torn. Dessa personer har ett annat alternativ, dock.

Några vindkraftverk installeras utan torn. Ett hem vindkraftverk, till exempel, kan anslutas till toppen av ett hus, eller monteras på en stolpe från sidan av hemmet, och fortfarande användas för att fånga vinden. Medan de flesta kommunerna kommer att tillåta detta, men det utgör en avgränsad nackdelar. Många gånger, på grund av hindrande av närliggande byggnader och träd, den här typen av hem vindkraftverk kommer inte att kunna dra full nytta av områdets genomsnittliga vindhastigheten. Även om detta kan vara ett alternativ i öppen områden, med ett torn i sådana områden är oftast den bästa lösningen, om det inte är förbjudet för en juridisk eller zonindelning synvinkel.

I de flesta fall dem som överväger att köpa en hem vindkraftverk bör förvänta sig att spendera minst $ 10. 000 US-dollar. De med stora torn kommer sannolikt att kosta minst det dubbla. Några av de mindre versioner som kan installeras på hustak kan vara lite mindre. I de flesta fall om att köpa ett litet vindkraftverk för användning i bostäder, på försäljningspriset kommer också sannolikt även leverans, installation och hookup. När detta är klar är systemet redo att börja generera ström för hemmet.

För de områden där det finns en betydande mängd vindkraft kan systemen vara ganska kostnadseffektivt. Ett hem vindkraftverk har potential att minska elräkningarna men så mycket som 90% i riktigt bra månader, även om det mest realistiska antagandet att måste göras är att det kan minska elräkningarna i halv. För att ens nå en minskning med 50%, en medelvind på minst 10 miles per timme (16 kilometer per timme) behövs. De som har taket modeller kan behöva bästa fall 12 till 15 mph (19 till 24 km /h) så att systemet verkligen vara värt bekostnad av att sätta den i.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.