Vad bör jag tänka när man köper en Outdoor Lounge Chair?

sommaren blir varm, många vill leta efter utemöbler, och en av de första punkterna de letar efter är en utomhus solstol. För läsning och avkopplande utanför, en utomhus lounge stol är den bästa möbel att köpa.

En utomhus lounge stol kan vara av trä, metall eller plast. De kallas ibland vilstolar och låta personen att sitta med benen helt utsträckt, till luta eller ligga ner helt. Den bakre delen av en utomhus-lounge stol reclines alltid. Ibland är den nedre delen justerbar, liksom.

plast utomhus lounge stol är förmodligen det billigaste valet. Om en shopper letar efter en stol gjord av tjock, robust material, kommer han att ta hem ett plast utomhus lounge stol som kommer att hålla länge. Om den är vit, kommer det inte missfärga från solen, och plast är också lättare än andra alternativ. Men plast fåtöljer vanligtvis inte kommer med kuddar och utomhus stol kuddar kan vara dyra.

Tubular metall är en annan populär material för en utomhus solstol. Dessa stilar är tåliga, attraktiva och ofta finns i olika färger, vanligen med matchande utomhus kuddar. De har också ofta hjul, vilket gör att flytta stolar inomhus lättare. Stålet stolarna inte är lika väderbeständig som plast utomhus lounge stol, men de är mer bekväma och inte mycket dyrare.

trä utomhus lounge stol är förmodligen det dyraste alternativet. Dessa är vanligen tillverkade av en väderbeständig trä, som röd ceder eller teak, och kommer med kuddar. En trä utomhus solstol är tung, och en köpare bör alltid se till att den har hjul så att den lätt kan flyttas inom. En köpare bör också se till att träet är trycket behandlas eller på annat sätt behandlas för utomhusbruk.

Måleri din trä utomhus fåtölj med samma typ av tätningsmaterial som används på trä däck kommer att hjälpa förlänga dess liv och skönhet. En del människor föredrar trästolar eftersom de är mycket attraktiva och generellt håller mycket längre än både plast eller stolar metall. Däremot kan en god kvalitet trä utomhus solstol vara dubbla eller tredubbla priset för en plast eller metall ett.

En köpare bör också överväga avsedd användning när man köper en utomhus solstol. Skall ordföranden används mest av vuxna eller barn? Kommer det att vara i en sluten uteplats rum, ute i solen eller vid poolen? Detta kommer att påverka vilken typ av stol är köpt. Till exempel är en plast stol förmodligen passar bäst för pool användning. En plast utomhus gräsmatta stol kan slängas direkt i poolen och kom ut oskadda, medan en metall eller trä stol skulle förmodligen vara skadad.

personliga preferenser, användning och budget kommer att vara den viktigaste avgörande faktorerna för köpa en utomhus gräsmatta ordförande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.